Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Öğrencilerden Mehmetçiğe mektup
03 Mart 2018 / 12:29
Öğrencilerden Mehmetçiğe mektup
Afrin\'deki Zeytin Dalı Harekatı\'na katılan Mehmetçiğe öğrenciler tarafından yazılan mektuplar gönderildi.
Adana'nın Kozan ilçesinde özel bir okul tarafından şehitler için yürüyüş düzenlendi ve Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe öğrenciler tarafından yazılan mektuplar gönderildi.
 
 Özel bir okulun idaresi ve öğrencileri ellerine aldıkları bayraklar ve dövizlerle Irmak Caddesi'nden başlayıp Jandarma Sokağı üzerinden İlçe Jandarma Komutanlığına kadar "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları eşliğinde yürüdüler.
 
 Program, İlçe Jandarma Komutanlığı önüne gelen öğrencilerin saygı duruşu ve İstiklal Marşını okumasının ardından, öğrencilerin okudukları şiirlerle devam etti. Şehitlerin ruhuna okunan duaların ardından okul idaresi tarafından İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Eroğlu'na öğrenciler tarafından Afrin'deki Mehmetçiğe yazılan mektuplar gönderilmek üzere teslim edildi. 
 
 Binbaşı Ahmet Eroğlu ise öğrencilere hazırladıkları mektuplar ve anlamlı etkinliklerinden dolayı teşekkür etti.
 
MEHMETÇİĞE MEKTUP
Adana’da bir grup öğrenci İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, Afrin’deki Mehmetçiklere gönderilmek üzere yazdıkları mektupları teslim etti. 
 
Yüreğir ilçesinde bulunan Vehbi Necip Savaşan İlkokulu, Çukurova ilçesinde Mithat Topal Ortaokulu ve Hoca Ahmet Yesevi ilkokulu öğrencileri ile okul yöneticileri Adana İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, Afrin’de yürütülen “Zeytin Dalı Harekatı”na destek vermek için yazdıkları 470 adet mektubu ve harçlıklarından biriktirdikleri paralarla almış oldukları 2 bin çift çorabı Mehmetçiğe göndermek üzere Adana İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yusuf Yalçın’a teslim etti. 
 
İl Jandarma Komutanlığında öğrenci ve okul yöneticilerine Jandarma Köpek Timince gösteri yapıldı, ayrıca Jandarma Çocuk Dergisi hediye edilerek çeşitli ikramlarda bulunuldu. 
Teslim alınan mektup ve çoraplar Zeytin Dalı Harekatı’na katılmak üzere bölgeye intikal eden jandarma birliğine elden teslim edildi.
Bu haber toplam 752 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber