Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Öğrenciler sinema ile buluşacak
10 Kasım 2017 / 09:15
Öğrenciler sinema ile buluşacak
'Bir Milyon Öğrenci Sinema ile Buluşuyor' kampanyasının Adana etabı, Vali Mahmut Demirtaş’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği’nce düzenlenen ve sinemada film izleme imkanı bulamayan öğrencilerin beyaz perde ile buluşmasını amaçlayan “Bir Milyon Öğrenci Sinema ile Buluşuyor” kampanyasının Adana etabı, Vali Mahmut Demirtaş’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.


Vali Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş ile birlikte katıldığı ve yerli yapım olan “İksir” adlı filmin izlendiği etkinliğe katılan çocuklar, neşe ve sevinçleriyle renkli görüntülere sahne oldu.

Sinema salonunda birlikte film izlediği çocukları seven Vali Mahmut Demirtaş, Adana Valiliği olarak sosyal ve kültürel destek programlarını titizlikle uyguladıklarını ifade ederken, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği’nce düzenlenen bu etkinliğin, çocukların ruhsal sosyal ve duygusal yönden gelişimlerine önemli katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Vali Demirtaş’ın, bu sosyal projenin organize edilmesinde emeği geçen ilgili kurum ve kuruluşlara teşekkür ettiği film izleme etkinliği, çocuklarla hatıra fotoğrafları çektirilmesiyle sürdü.

Optimum Avşar Sinema Salonlarında gerçekleştirilen etkinliğe, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, öğretmenler, çeşitli okullarda eğitim ve öğretim gören öğrenciler katıldı.
Bu haber toplam 1,314 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber