Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ödedik
12 Mart 2020 / 15:16
Ödedik" mesajını atan şahıs canından oldu
Adana'nın Yüreğir ilçesinde iki kardeş, kendilerine borçlu olduğunu iddia ettikleri adamın ölmesinin ardından, alacaklarını vefat eden şahsın ortaklarından istedi. Bu isteklerine "Ödedik" mesajını alan iki kardeş saldırdıkları iki ortaktan birinin hayatın

Adana'da, Ali Al'ı (39) öldürüp Abdullah A'yı (40) yaralayan kardeşler Tufan Y. (32) ve Tamer Y. (20) yakalandı. Kardeşlerin cinayeti, Ali Al'ın ortağı olan ve aldığı tavukların borcunu ödemeden hayatını kaybeden Mehmet G'den alacakları 56 bin lirayı istemeleri üzerine verilen 'Ödedik' yanıtı üzerine işledikleri ortaya çıktı.

 

 

 

"ÖDEDİK" YANITI CANINA MAL OLDU

Kardeşlerin cinayeti, Ali Al'ın ortağı olan ve aldığı tavukların borcunu ödemeden hayatını kaybeden Mehmet G.'den alacakları 56 bin lirayı istemeleri üzerine verilen 'Ödedik' yanıtı üzerine işledikleri ortaya çıktı. Olay, Yüreğir ilçesi Süleyman Vahit Caddesi'nde 7 Mart günü meydana geldi.

BORÇ SAHİBİ ÖLÜNCE PARAYI ORTAKLARDAN İSTEDİLER

Canlı tavuk alım-satımı yapan Tufan Y. ve kardeşi Tamer Y, geçen yıl ölen Mehmet G'ye 56 bin liralık tavuk sattı. Mehmet G, borcunu ödemeden hayatını kaybetti. Bunun üzerine kardeşler, Mehmet G'nin ortakları Ali Al ve Abdullah A'dan parayı ödemelerini istedi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

İkili ise borçlarının 20 bin lira olduğunu ve ödediklerini savundu. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Tufan Y. yanında getirdiği bıçakla Ali Al ve Abdullah A'yı bıçakladı. Ağır yaralanan Ali Al kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, olaydan sonra kaçan Tufan Y. ve Tamer Y'yi yakalayarak gözaltına aldı. Kardeşler, polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.Kaynak: DHA

Bu haber toplam 916 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber