Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
26 Eylül 2019 / 12:29
"Nasıl çektirmek istersiniz?" sorusunu duyunca fotoğrafçıyı kurşuna dizdi
Adana'da vesikalık fotoğraf çektirmek isteyen müşteri, fotoğrafçının "Nasıl çektirmek istersiniz?" sorusunu duyunca belinden silahını çıkarıp 3 el ateş etti. Yaralanan fotoğrafçı hastaneye kaldırıldı. Ekipler, olaydan sonra kaçan saldırganı arıyor.

Adana'da vesikalık fotoğraf çektirmek isteyen bir kişi, fotoğrafçıyı bacağından vurup kaçtı. Talihsiz fotoğrafçı hastaneye kaldırıldı, ekipler kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

SORUYU DUYUNCA BELİNDEN TABANCASINI ÇIKARTTI

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Cemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Bir şahıs fotoğrafçı dükkanına gelerek vesikalık fotoğraf çektirmek istediğini söyleyip fiyat sordu. Vesikalık fotoğraf çektirmenin fiyatının 35 lira olduğunu öğrenen şahıs daha sonra buradan çıkıp yan taraftaki Mehmet Ö.'nün fotoğrafçı dükkanına girdi. Burada da vesikalık fotoğraf çektirmek istediğini söyleyen şahıs, Mehmet Ö.'nün "Nasıl çektirmek istersiniz" sorusu üzerine belinden tabancasını çıkartıp 3 el ateş etti.

"BANA KARIŞMAYIN"

Mermilerden 2'si Mehmet Ö.'nün bacağına isabet etti. Zanlı daha sonra fotoğrafçıdan kaçarken karşısına çıkanlara da "bana karışmayın" diyerek tehdit edip kaçtı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Bu arada olay yerinde olan bir doktor yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Mehmet Ö. daha sonra da olay yerine gelen ambulans ile Seyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Seyhan, Adana, 3. Sayfa, Güncel
 
Haber Yayın Tarihi: 23.09.2019 02:04 Kaynak: İHA
Bu haber toplam 1,294 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber