Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Muharrem İnce'den Küçükkaya'ya soğuk duş!
26 Haziran 2018 / 00:40
Muharrem İnce'den Küçükkaya'ya soğuk duş!
Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muhharrem İnce, dün akşam Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya'ya gönderdiği mesajla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dünkü haberlere göre İsmail KüçükkayaMuharrem İnce'ye telefonda "yorumunuz nedir, herkes sizin yorumunuzu bekliyor" deyince İnce, "Adam kazandı, yarın açıklama yapacağım" diye cevap verdi.

İNCE KIZDI: ARKADAŞÇA MESAJ ATTIM AMA HABER YAPACAĞINI DÜŞÜNMEDİM

 

Attığı mesajı doğrulayan Muharrem İnce, İsmail Küçükkaya'nın bu olayı Türkiye'ye duyurmasına kızdı ve sitem dolu açıklamalarda bulundu.

Muharrem İnce konuyla ilgili; ''İsmail Küçükkaya'ya arkadaşça mesaj attım. Haber yapacağını düşünmedim. Bir hata yaptım. Islak imzalı sonuçları bekliyordum. Demek ki gazetecilerle dost olurken daha dikkatli olmak gerekiyormuş. Hata benim, özür diliyorum.'' dedi. 

KÜÇÜKKAYA'DAN DAKİKALAR SONRA CEVAP GELDİ

İnce'nin kendisine yönelik açıklamalarının ardından İsmail Küçükkaya da sosyal medya hesabından açıklama kendini şu sözlerle savundu; 

''İnce'ye yazdım, 'Neredesiniz? Ne diyeceksiniz?' Yanıtı şu oldu; 'Adam kazandı' Elbette bunun haber değeri var... Erdoğan ve Bahçeli konuşmuş. Herkes İnce'nin ne diyeceğini merak ediyor. Bu haberdir.Seçimin sonucunu 00.37'de kabul etmiş. Haber değil mi?''

Bu haber toplam 887 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber