Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Lüks araca çarpan kadın sürücü takla attı
15 Mayıs 2019 / 18:26
Lüks araca çarpan kadın sürücü takla attı
Adana'da bir kadın sürücünün kullandığı otomobil ile tamircinin test sürüşüne çıkardığı lüks otomobilin...

Adana'da bir kadın sürücünün kullandığı otomobil ile tamircinin test sürüşüne çıkardığı lüks otomobilin çarpışması sonucu kadın ile eniştesi hafif şekilde yaralandı.


Kaza Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi Fuzuli Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İlknur Çınar (44) yönetimindeki 44 01 BDK plakalı otomobil ile tamirci Cemil Kaplan'ın test sürüşüne çıkardığı 06 UB 706 plakalı lüks otomobil caddede çarpıştı. Kaza sonrası Çınar'ın kullandığı otomobil takla atıp ters düştü.

Araç içerisinde bulunan Çınar ile eniştesi Mustafa Özer (67) olay yerine gelen vatandaşlar ve diğer sürücü tarafından araçtan çıkartıldı. Hafif şekilde yaralanan kadın ve erkeğe yine vatandaşlar ilk müdahaleyi yaptı. 
 
 Olay yerine gelen ambulansa alınan Çınar ve Özer yapılan müdahalenin ardından çok hafif yaralanmaları olduğu için hastaneye götürülmedi. 

Öte yandan İlknur Çınar'ın oğlu da kazayı duyarak olay yerine geldi ve annesinin durumunu sordu. Annesinin durumunun iyi olduğunu öğrenin genç derin bir nefes aldı. 

Test sürüşü sırasında kaza yapan Kaplan ise araçla caddede giderken kadın sürücünün birden önüne kırdığını bu nedenle duramayıp vurduğunu söyledi. 

Kaplan bir taraftan da lüks otomobil kendisinin olmadığı için uzun süre otomobile bakakaldı. 

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.
Bu haber toplam 935 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber