Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kültürevleri Ürünlerini Fuarda Sergileyecek
09 Mart 2017 / 08:59
Kültürevleri Ürünlerini Fuarda Sergileyecek
Yüreğir Belediyesi 9-11 Mart 2017 tarihleri arasında "Adana EV’leniyoruz" fuarında yerini alacak. Fuar süresince Yüreğir Belediyesi Kültürevlerinde üretilen ürünler sergilenecek ve 11 Mart Cumartesi günü saat 14.30’da fuar kapsamında Yüreğir Belediyesi ta

Adana’da ilk kez düzenlenecek olan "Adana EV’leniyoruz Fuarına Yüreğir Belediyesi olarak Kültürevleri’nde üretilen ürünleri sergileyeceklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Ünlü tasarımcıların koleksiyonlarında yer alan yeni trend gelinliklerin görücüye çıkacağı fuarda kurslara katılan vatandaşlarımızın el emeği göz nuru ürünlerini biz de burada sergileme fırsatı yakalayacağız. Burada el sanatları, takı tasarım, ahşap boyama ve tekstil tasarım kursları öğrencilerimizin yaptığı güzel birbirinden önemli eserleri vatandaşlarımız göreceklerdir" şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediyesi Kültürevleri öğretmen ve öğrencileri 11 Mart 2017 Cumartesi günü fuar kapsamında "Kaftan Defilesi" düzenleyeceğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Geçmişte önemli bir giysi olanve kültürümüzde önemli yer tutan önemli devlet adamlarının giydiği kaftanı yeni kuşaklarla tanıştırmak ve görsel şölen yaşatmak amacıyla bir defile düzenleyeceğiz. Adana’da 3 gün sürecek fuara ve defilemize bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak : İHA

Bu haber toplam 1,093 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber