Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 KTSO Yöneticileri AOSB’de
08 Şubat 2019 / 16:32
KTSO Yöneticileri AOSB’de
Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO yönetimi Adana Organize Sanayi Bölgesi’ni (AOSB) ziyaret etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) , Türk sanayisinin gelişimine hizmet eden Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Candan Avunduk ve beraberindeki heyet, Adana Organize Sanayi Bölgesi’ni (AOSB) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü’den, bölge hakkında bilgi aldılar.

 
KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Candan Avunduk, Yönetim Kurulu Asbaşkanı Atilla Süren, Yönetim Kurulu Üyeleri Çavlan Paralik, Emre Çerkez, Genel Sekreter Doğa Dönmezer, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı Sanayi Dairesi Müdürü Mehmet Envergil ve beraberindekiler ziyaret ettikleri AOSB’de, incelemelerde bulundular. 

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, konuklarına, bölgedeki yatırımcılara sunulan imkanlar, yatırımlar, isdihdam ve üretim konusunda bilgi verirken, bölgede 441 işletmenin üretimde, 49 işletmenin proje aşamasında, 58 işletmenin ise inşaat aşamasında olduğunu söyledi. 

OSB olarak yatırımcılar için son derece cazip fırsatlar sunduklarını belirten Başkan Sütcü, “Hali hazırda, toplam alanı 352.683 metrekare olan 34 adet parselimizi yatırımcıya tahsis edebilecek durumdayız” dedi. 

Başkan Sütcü, çeşitli büyüklüklere sahip bu parsellerin metrekare fiyatının 150 TL’den başladığını, Türkiye’nin en uygun arsa fiyatlarının bölgelerinde bulunduğunu kaydetti. 

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Candan Avunduk ise 1977’de bağımsız bir sivil toplum örgütü olarak kurulan Kıbrıs Türk Sanayi Odası’nın Kıbrıs Türk endüstri kuruluşlarının gelişimine yardımcı olmak, etkinlik alanlarının gelişmesini ve verimliliklerinin artırılmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.
Bu haber toplam 338 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber