Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Kozan'da kadın cinayeti
18 Aralık 2017 / 16:34
Kozan'da kadın cinayeti
Kozan ilçesinde genç bir kadın daha önce dini nikahlı olarak yaşadığı kişi tarafından öldürüldü

Adana’nın Kozan ilçesinde genç bir kadın daha önce dini nikahlı olarak yaşadığı kişi tarafından silahla başından vurularak öldürüldü.


Edinilen bilgiye göre olay, Ağlıboğaz Mahallesi Şamlıoğlu Caddesi'nde meydana geldi. 16 yaşındaki kızı Ş.K. ile birlikte yaşayan Sibel Kılıçlı (37) daha önce dini nikahlı olarak yaşadığı İsmail A. tarafından aralarında çıkan tartışma sonucu başından silahla vurularak öldürüldü. İsmail A. olay yerinden kaçarken annesi vurulan genç kızın feryadı üzerine olay yerine gelen komşuları durumu sağlık görevlileri ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Sibel Kılıçlı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. 

Polis ekipleri evde güvenlik tedbiri alırken cinayetin yaşandığı adreste polis ve savcı incelemede bulundu. Kılıçlı'nın cenazesi önce Kozan Devlet Hastanesi morguna ardından Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayda hayatını kaybeden Sibel Kılıçlı’nın ilk eşinden 4 çocuğu olduğu, daha sonra İsmail A. ile dini nikahlı olarak yaşadığı ve iddiaya göre, İsmail A.’nın kendisini nikahına almaması üzerine ayrıldığı, kızı Ş.K. ile tek başına yaşadığı ve olayın yaşandığı eve ise iki ay önce taşındığı öğrenildi.

İsmail A. ve genç kadının ayrıldığı kocası Bahri K.’nın gözaltına alındığı öğrenildi.
Bu haber toplam 1,595 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber