Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kocası tarafından darp edilip ikiz bebekleriyle sokağa atıldı
14 Nisan 2020 / 16:13
Kocası tarafından darp edilip ikiz bebekleriyle sokağa atıldı
Kocası tarafından darp edilip ikiz bebekleriyle sokağa atıldı Adana'da kocası tarafından ikiz bebekleriyle sokağa atılan kadın polisten yardım istedi "Beni sokağa atmasının hiç bir nedeni yok.

Adana'da kocası tarafından darp edilen bir kadın ikiz bebekleriyle birlikte sokağa atıldı. Polisten yardım isteyen kadın, "Beni sokağa atmasının hiç bir nedeni yok. Herkesin yanında bana hakaret ediyor" dedi.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Yeşilyuva Mahallesinde meydana geldi. Nazmiye Ercan 20 yıl önce Cumali Ercan ile evlendi. Bu evlilikten çiftin 3 kız 4 çocuğu dünyaya geldi. Çiftin bu çocuklardan ikisi 1.5 yaşında ikiz kız çocuğuydu. Ancak çift arasında uzun süredir kocanın karısına kötü davranmasından dolayı huzursuzluk çıkmaya başladı. İddiaya göre, Nazmiye Ercan, kocası tarafından darp edilip ikiz bebekleriyle birlikte sokağa atıldı.

Genç kadın önce ne yapacağını bilemezken daha sonra 155 polis imdat hattını arayarak polisten yardım istedi. Polis gelinceye kadar çocuklarıyla birlikte sokakta bekleyen genç kadın, "Eşim beni darp etti sokağa attı. Bu çocuklarımda ikiz. Eşim bana fuhuş iftirası atıyor. Beni sokağa atmasının hiç bir nedeni yok. Herkesin yanında bana hakaret ediyor" dedi.

Genç kadın ve iki çocuğu daha sonra olay yerine gelen polis tarafından polis merkezine götürüldü.

Kaynak: İHA

Kaynak:Sondakika

Bu haber toplam 1,359 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber