Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Klima Tamir İçin Çıktığı Asma Tavanın Çökmesiyle Yaralandı
08 Haziran 2018 / 14:01
Klima Tamir İçin Çıktığı Asma Tavanın Çökmesiyle Yaralandı
Klima tamiri yapmak için bir dükkanın asma tavanına merdiven dayayan işçi, tavanın çökmesi sonucu tabelayla birlikte aşağıya düşerek yaralandı.

Çevredeki masa ve sandalyeler sayesinde tabela işçinin üzerine düşmezken, dükkanın girişi kapanınca içeride mahsur kalan vatandaşlar CANKUR ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, saat 11.00'de Seyhan ilçesindeki Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. Klima ustası Selahattin F., bir kırtasiyenin yüksekteki klimasını tamir etmek için dükkanın asma tavanına merdiven dayadı. Selahattin F., merdivenle yukarı çıkarken, ağırlığı kaldıramayan tavan çöktü. Asma tavan ve tavana bağlı iş yeri tabelasıyla birlikte aşağıya düşen Selahattin F., hafif yaralandı. Çevredeki masa ve sandalyeler sayesinde tavan, Selahattin F.'nin üzerine düşmedi. Olayı sağlık ve polis ekiplerine bildiren vatandaşlar, yaralıyı serinletmeye çalıştı. Bu sırada dükkanın içerisinde bulunan iş yeri sahibi ile 1 kadın ve 2 çocuk tavanın dükkanın girişini kapatması nedeniyle içeride mahsur kaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen CANKUR ekipleri tabelayı bulunduğu yerden kaldırarak mahsur kalanları kurtardı. Selahattin F, ambulansla bir kamu hastanesine gönderilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 969 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber