Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Karneler çıktı! Bu teşkilatlara kötü haber
22 Haziran 2017 / 09:23
Karneler çıktı! Bu teşkilatlara kötü haber
Milletvekili ve belediye başkanı ile geçinemeyen, kavgalı teşkilatlar değiştirilecek. Gençlere ve kadınlara ağırlık verilecek.

Yenilenme ve gençleşme sürecini MKYK ve MYK ile başlatan AK Parti’de değişim il ve ilçe teşkilatları ile devam edecek. Temmuz ayı başından itibaren kongrelere başlanacak. Yıl sonuna kadar tamamlanması hedeflenen kongrelerde teşkilatların belirlenmesindeki en büyük kriter referandum performansları olacak. Bütün teşkilatları gözden geçirilecek ancak başarılı teşkilatlarla yola devam edilecek. Teşkilat başkanlarının referandumda oyların düşmesine etki edip etmedikleri, kamuoyu yoklamaları da dikkate alınarak değerlendirilecek.  Belediye başkanı ve milletvekilleri ile olan ilişkilerine bakılacak. 

KAVGALILAR GİDECEK

 Milletvekili ve belediye başkanı ile geçinemeyen, kavgalı teşkilatlar değiştirilecek. Teşkilatlarda görev alacak isimlerin belirlenmesinde gençlere ve kadınlara ağırlık verilmesi bekleniyor. AK Parti’nin en geç 2018’in ilkbaharında 6. Olağan Kongresini yapmayı planladığı belirtiliyor. Teşkilatlardaki yenilenmeye paralel olarak belediyeler için de çalışma yapılıyor. Vatandaşın ve teşkilatların da değerlendirmeleri dikkate alınarak AK Partili belediyelerin performans ve memnuniyet karnelerini çıkarıldı.

180 GÜNLÜK YOL HARİTASI

Öte yandan 1 Temmuz’da yapılacak Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında 180 günlük yol haritasının startı verilecek. Toplantı, en son 14 Ağustos 2014’te il başkanlarına seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildikten sonra ilk genişletilmiş il başkanları toplantısı olacak. Kadın Kolları ile Gençlik Kolları başkanlarının da katılacağı toplantının soru cevap şeklinde uzun soluklu bir istişare toplantı olacağı, Erdoğan’ın her ille ilgili geniş değerlendirmeler yapacağı belirtiliyor.

TÜRKİYE GAZETESİ

Bu haber toplam 1,325 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
ak / 05 Eylül 2017 Salı 03:48
akparti adana il başkanı fahrettin coşkun adayımız. kozan durmuş ali yıldız feke ise paşalı köyü muhtarımız mustafa ışık
100 %
Beğendim
Beğenmedim
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber