Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Kapkaççılar polisten kaçamadı
03 Şubat 2020 / 19:08
Kapkaççılar polisten kaçamadı
Adana'da kaldırımdan yürüyen bir genç kızın çantasını kolundan çekerek alıp kaçan zanlı, kısa sürede yakalandı.
Edinilen bilgiye göre olay, Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, üniversite öğrencisi Fatma Zeren T. (22) ile arkadaşı Simge Ç. (21) kaldırımda yaya olarak giderken arkasından yaklaşan Rahim B. (19), Fatma Zerin T.'nin kolundaki çantayı alıp kaçmak istedi. Genç kız, bir süre direndi ancak zanlı, çantayı çekip kızın kolundan alıp kaçtı.

Zeren T ve arkadaşının çığlık atıp zanlının arkasından koşması üzerine çevredeki vatandaşlar hemen polise haber verdi. Saniye saniye görüntülenen kapkaç vakasının ardından hıza olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, zanlının kaçış yönünde yaptığı araştırmada İ.Ç.'nin (16) sürdüğü motosiklet ile olay yerine geldiğini genç kızı görünce motosikletten inip takip etmeye başladığını tespit etti. Bir süre sonra da iki zanlıyı da yakaladı.

Yaşı küçük olan şahıs, çocuk şube müdürlüğüne teslim edilirken diğer zanlı sorgulanmak üzere emniyet götürüldü. İçinde telefon ve para olan çanta ise genç kıza teslim edildi.

Zanlı, ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

 

Bu haber toplam 2,507 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber