Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kanser Hastası Ali Üçtepe, Yardım Bekliyor
14 Mart 2018 / 21:54
Kanser Hastası Ali Üçtepe, Yardım Bekliyor
Osmaniye\'nin Kadirli ilçesinde yaşayan kanser hastası, Adana\'daki 5 ameliyatın ardından tedavisine Ankara\'da devam edilmesi için yardım bekliyor.

Dervişpaşa Mahallesi'nde ikamet eden 64 yaşındaki Ali Üçtepe, beş yıl önce sol kulağının arkasında oluşan tümör nedeniyle Adana'daki bir devlet hastanesinde tedavisine başladı.

Beşinci ameliyatın ardından yüz felci geçiren Üçtepe'ye sonraki ameliyatın riskli olduğu ve Ankara'daki Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisine devam edilmesi gerektiği bildirildi.

Bundan sonrası için her ay 2 bin 500 lira tutarındaki iğneyi yaptırmak zorunda olan Üçtepe'nin tedavi masraflarının karşılanması amacıyla adına banka hesabı açtırıldı. Hesaba ilk parayı da komşuları yatırdı.

Kirada yaşayan evli ve 7 çocuk babası Üçtepe, gazetecilere yaptığı açıklamada, tedavisinin devamı için maddi imkansızlık nedeniyle Ankara'daki hastaneye gidemediğini söyledi.

Beş yıldan bu yana kanserle mücadele ettiğini aktaran Üçtepe şöyle devam etti: 

"Her yıl ameliyat oluyorum. Bundan sonrası için her ay iğne yaptırmak zorundayım. İlaç giderinin bir kısımını devlet karşılayacak. Kalan 2 bin 500 liralık kısmını ise tek başıma karşılamaya gücüm yetmiyor. Komşularım bana destek olmaya çalışıyor. Allah razı olsun. Ama onlar da bir yere kadar yardım edebilir."

Üçtepe'nin komşularından Fevzi Güven komşuları için yardım seferberliği başlattıklarını dile getirerek, "Her hafta kanser tedavisi için Adana'ya giden Ali kardeşimize elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Aylık iğnesinin vurulması lazım. İşi yok, evi kira, maddi durumu çok kötü. Allah rızası için hayırseverlerden aileye uzanacak yardım elini bekliyoruz." dedi.

Bu haber toplam 925 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber