Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kadın işçilerden 35 derece sıcaklıkta mesai
21 Ağustos 2019 / 13:26
Kadın işçilerden 35 derece sıcaklıkta mesai
ADANA Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kadın işçileri, kentte 35 dereceyi bulan sıcak havada çapa sallayarak, kavşaklardaki yeşil alanları çiçek dikerek süslüyor.

Hissedilen sıcaklığın 35 dereceyi bulduğu kentte Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan kadın işçiler, sabahın ilk ışıklarıyla cadde üzerlerindeki kavşaklara geliyor. Buralardaki yeşil alanlara, çapa yapıp, çiçek dikiyor.
İşçilerden 5 çocuk annesi Nebahat Aydaş (35), 27 senedir Adana'da yaşadığını, aşırı sıcak havalara alışkın olduğunu söyledi. Çalışmaktan mutlu olduğunu dile getiren Aydaş, "İşimizi sevdiğimiz için sıcaklar bizi fazla etkilemiyor. Tabi ki güneşin altında çalışmak kolay değil ama çiçeklerle uğraşmak bizi mutlu ediyor. İhtiyaçlarımızı karşılamak adına, ekmeğimizi kazanmak için seve seve çalışıyoruz. Çalışmak güzel. Bütün kadınlarımızın çalışmasını isterim. İnsanın kendine güveni geliyor" dedi.
Yaptıkları süsleme çalışmasında döner kavşak üzerine çiçekler ile Atatürk'ün imzasını işleyeceklerini de sözlerine ekleyen Aydaş, kenti güzelleştirme çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Kaynak: DHA

 

 

 
Bu haber toplam 853 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber