Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 İnci görevine başladı
22 Haziran 2020 / 21:17
İnci görevine başladı
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü’nden Adana Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Doğan İnci, göreve başladı.
Adana Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Doğan İnci, “Zafer Aktaş müdürümüzün çok güzel hizmetleri oldu. Ben de ondan aldığım bayrağı en yukarı çıkarmak için tüm gücümle çalışacağım” dedi.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü’nden Adana Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Doğan İnci, göreve başladı.

İnci, karayoluyla kente geldi. İnci’yi emniyet müdürlüğü bahçesinde emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, emniyet amirleri ve polisler karşıladı. Tek tek polislerle selamlaşan Emniyet Müdürü İnci, daha sonra polis mangasını selamladı.
 Huzurun, güvenin devamı için görev almaya geldiğini ifade eden İnci, “Bizden önceki müdürlerimizin yaptığı faaliyetlerin devamı tarafımdan da takip edilecek, yerine getirilecektir. Zafer Aktaş müdürümüzün çok güzel hizmetleri oldu. Ben de ondan aldığım bayrağı en yukarı çıkarmak için tüm gücümle çalışacağım. Adana'mız için teşkilatımla gece-gündüz canımızla çalışacağız. Adanalılara selamlarımı iletiyorum. Teşkilatımız her zaman vatandaşın yardımını gördü ve yine aynı şekilde onların yardımını bekliyoruz. Vatandaş polis kaynaşmasıyla bu huzuru tesis edeceğiz” diye konuştu.

 

Bu haber toplam 546 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber