Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Hüseyin dedeyi sevinçten ağlatan olay!
14 Aralık 2018 / 17:07
Hüseyin dedeyi sevinçten ağlatan olay!
Adana’da yaşlılık maaşı çalınan 74 yaşındaki Hüseyin Yaradan’a Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim yardım eli uzattı.

Adana’da yaşlılık maaşı çalınan 74 yaşındaki Hüseyin Yaradan’a Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim yardım eli uzattı.

Adana’da yaşlılık maaşı çalınan 74 yaşındaki Hüseyin Yaradan’a Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim yardım eli uzattı. Hesabına gönderilen parayı alan Hüseyin dede sevinç gözyaşı döküp, hayırsevere teşekkür etti. 

Merkez Yüreğir ilçesi, PTT Evleri Mahallesi’nde yaşayan 74 yaşında bastonla güçlükle yürüyen Hüseyin Yaradan’ın, 540 TL yaşlılık maaşı geçtiğimiz günlerde çalındı. Tek başına bir evin damındaki derme çatma odada kötü şartlarda yaşayan Yaradan, bir ay boyunca ne yapacağını düşünmeye başladı. Yaradan’ın maaşının çalınmasıyla ilgili haberüzerine harekete geçen Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim, yaşlı adamın durumuna çok üzülerek bu ayki maaşı tutarında ona para yardımı yaptı. Selim, telefonla görüntülü olarak Yaradan’ı arayarak onunla sohbet etmek istedi. Ancak Yaradan’ın kulağı az işittiğinden güçlükle sohbet edebildi. 

Seyfettin Selim, konuşmasının ardından Yaradan’a bir maaş tutarında 550 lira para gönderdi. Hüseyin Yaradan, çalışamadığı için para olmadan bir ay ne yeyip ne içeceğini düşünürken bir anda yardımsever birinden para gelmesiyle çok sevindi. Parayı alınca yüzü gülen, sevinçten gözyaşı döken yaşlı adam, hayırsever Seyfettin Selim’e teşekkür etti. 

Yaradan, para çektiği kartı iki kişinin gelerek kendisinden aldığını, parasını da onların çektiğini söyledi. Yaradan’ın kartı görevliler tarafından iptal edildi. Polis şimdi her yerde o şahısları arıyor. 

Bu haber toplam 743 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber