Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Hüseyin dedenin yaşlılık maaşını çaldılar
12 Aralık 2018 / 12:49
Hüseyin dedenin yaşlılık maaşını çaldılar
Adana'da yaşlılık maaşını çektirmek yeğenini PTT'ye yollayan yaşlı adam görevlilerin "Maaşınız ATM'den çekildi" cevabıyla neye uğradığını şaşırdı.

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı PTT evleri Mahallesi'nde meydana geldi. 74 yaşında bastonla güçlükle yürüyen ve tek başına yaşayan ve 540 TL yaşlılık maaşı alan Hüseyin Yaradan, kimliğini yeğenine vererek maaşını çekmesini istedi.
PTT Bank şubesine giden yaşlı adamına yeğenine görevliler maaşın ATM'den çekildiğini söyledi. Yaradan'ın yeğeni de maaşın çekildiğini amcasına söyleyince yaşlı adam şoke oldu.
Yaşlı adam, kahvehaneye gelerek maaşının çalındığını vatandaşlara anlatınca olay polise bildirildi. Hüseyin Yaradan, olay yerine gelen polise, budan bir kaç gün önce kendisine yardım bahanesiyle bir kişinin yaklaştığını daha sonra ATM kartını bulamadığını, kartın üzerinde de şifresinin yazdığını bu şahsın maaşını çekmiş olabileceğini söyledi.
Yaşlı adamın kardeşi Mehmet Yaradan ise ağabeyinin maaşının ortada olmadığını kimin çaldığının da bilinmediğini ifade etti.
Polis yaşlı adamı ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

Bu haber toplam 656 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber