Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Hız kavgası cinayetle bitti
02 Ağustos 2018 / 14:46
Hız kavgası cinayetle bitti
Adana’da bir kişi komşusunu evinin önünden aracıyla süratli geçtiği için pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Olay, 31 Temmuz Salı günü saat 20.30 sıralarında Yüreğir ilçesi Solaklı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 18 yaşındaki İsmet Demirtaş, komşusu Mehmet Emin Karaca (29) aracıyla mahalle önünden süratli geçtiği için uyardı. Daha sonra Karaca uyarılarına rağmen tekrar süretli bir şekilde mahalleden geçti. Bunun üzerine Demirtaş evden pompalı tüfeğini aldığı gibi aşağı indi. 

Kapı komşusu olan Karaca ile tartışmaya başladı. Demirtaş çocuklara vurursun Allah korusun bir şey falan olur dediği sırada bir anda tartışma kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Demirtaş pompalı tüfekle Karaca’ya ateş açtı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet alan Karaca kanlar içerisinde yere yığıldı. Mahalleli ise durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaralı Karaca’yı Adana Şehir Hastanesine kaldırdı. Karaca hastane yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Karaca’nın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsisinin ardından ailesine teslim edildi. Olayı gerçekleştiren İsmet Demirtaş gözaltına alındı.

Bu haber toplam 807 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber