Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Güneyin İncisi' Ödülü Sunay Akın'a
07 Kasım 2017 / 11:31
Güneyin İncisi' Ödülü Sunay Akın'a
Adana’da Güney Eğitim Vakfı’nın her yıl bir kişiye verdiği ’Güneyin İncisi’ ödülü bu yıl ünlü şair ve yazar Sunay Akın’ın oldu.

Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şadi Alyeni, 18 Kasım'da Sheraton Otel'de bu yıl 23'ncüsü kutlanacak olan Güney Eğitim Vakfı Balosu'na tüm hayırseverleri ve Adana'ya gönül verenleri beklediklerini söyledi.

Ödülün kent için önemli olduğunu söyleyen Vakıf Başkanı Şadi Alyeni, "Güneyin İncisi ödülü, Türkiye'de her şeyden önce insanlığa, vatanına, milletine ve dolayısıyla gençlere hizmet etmiş ve en önemlisi gençlerimizin eğitimlerine rehber olan, topluma mal olmuş sanatçılara verilmektedir. Güney Eğitim Vakfı, her yıl mevcut durumunu biraz daha yukarılara taşımak için hiç durmadan çalışmalarına devam etmektedir" dedi.

"Burs verdiklerimiz, burs veriyor"

Alyeni, verdikleri bursları titizlikle incelediklerini belirterek, şöyle konuştu: 

"Eğitim ve Burs Değerlendirme Komisyonu, burs başvurularını büyük bir titizlikle incelerken, Sosyal Aktivite ve Gönüllü İletişim Komisyonumuzda etkinlikler düzenleyerek burs sayımızı arttırıcı çalışmalarda bulunmaktadır. Güney Eğitim Vakfı, kurulduğundan bugüne 3 bin 293 öğrenciye burs desteği sağlamıştır. Bugün de 450 öğrenciye burs vermekte olan vakfımızın 758 mezun bursiyeri de olmuştur. Bugün mezun bursiyerlerden yönetim kurulunda görev alıp yardım eden arkadaşlarımızın vakıf için çaba sarf etmeleri ve hatta bazı mezunlarımızın da burs desteği sağlamaları bizleri gururlandırmıştır. 18 Kasım'da Sheraton Otel'de yapılacak 23. balomuza katılarak herkes bir öğrencinin eğitimine katkı sağlayacaktır. Tüm Adanalı hemşehrilerimizin öğrencilerimiz için yaptığımız bu çabaya destek vermelerini bizlerle birlikte olmalarını gönülden istiyoruz."

Bu haber toplam 1,216 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber