Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Gönüllü kadınlar aranıyor
16 Aralık 2015 / 08:54
Gönüllü kadınlar aranıyor
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi kapılarını halka açıyor.

Kadın Meclisi, herhangi bir sivil toplum örgütüne, kurum ve kuruluşa üye olmayan tüm kadınlara “hep birlikte çalışma” çağrısı yapıyor. 
Ekim ayı içerisinde yapılan seçimin ardından, Zeynep Cennet Ünal başkanlığında ilk genel kurulunu gerçekleştiren Kent Konseyi Kadın Meclisi, çalışma gruplarında gönüllü yer almak isteyen tüm kadınları, birlikte çalışmaya davet etti.
Kentsel Çevre, Sağlık, Turizm ve Tarih, İstihdam, Kültür ve Sanat, Hukuk, Şiddet Danışma ve Dayanışma, Göç ve Mülteci, Eğitim, Siyaset, Basın ve İletişim Komisyonlarının oluşturulduğu toplantıda konuşan Kadın Meclisi Başkanı Cennet Ünal, tüm kadınlara gönüllü çalışma çağrısı yaptı. 
Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak ‘Kapılarımız sonuna kadar halka açık’ diye konuşan Ünal, “Kendi kentinin yönetimine katkı sağlamak isteyen, toplumsal faydayı amaç edinmiş, gönüllülük esastır diyen tüm kadınlarımızı, çalışmalarımıza bekliyoruz” dedi.
Adana Büyükşehir Belediyesi tiyatro salonunda yapılan Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi Olağan Genel Kurul Toplantısı’na, Adana Kent Konseyi Başkanı Ahmet Özen, Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan ve birçok sivil toplum kuruluşundan temsilci katıldı.

Bu haber toplam 1,773 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber