Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Girişimciler yeni imkanlar
12 Şubat 2019 / 14:47
Girişimciler yeni imkanlar
Adana Girişimcilik Merkezi (AGM) tarafından düzenlenen Patlat Fikrini Ön Kuluçka Programı için başvurular alınmaya başlandı.
 Adana Girişimcilik Merkezi (AGM) tarafından düzenlenen Patlat Fikrini Ön Kuluçka Programı için başvurular alınmaya başlandı. Program, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı (CMDP) kapsamında Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Adana Girişimcilik Merkezi tarafından uygulanıyor.

Yürütücülüğünü Çukurova Üniversitesi’nin yaptığı AGM’nin ortakları arasında Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Seyhan Belediyesi, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Adana İl Müdürlüğü, KOSGEB Adana İl Müdürlüğü bulunuyor. 

Bu yıl Adana Girişimcilik Merkezi’nde Patlat Fikrini Ön Kuluçka Programının ilki gerçekleştirilecek. Patlat Fikrini Ön Kuluçka Programı, girişimcilere uzman eğitmenler ve mentorler eşliğinde iş fikirlerini geliştirme olanağı sağlayarak, Demo Day olarak adlandırılan günde yatırımcıların karşısına çıkma fırsatı tanıyor. 

Patlat Fikrini Bootcamp Ön Kuluçka programına yapılacak başvurular arasından uzman jüri tarafından seçilecek 50 ekip sertifikalı girişimcilik eğitimi alacak. İkinci aşamada 25 ekip seçilerek, iş modeli ve yalın üretim kanvası, müşteri doğrulama, girişimcilik hukuku, marka yönetimi ve girişim pazarlaması, girişimciler için finans yönetimi, teşvik ve fonlar gibi alanlarda derinlemesine eğitim ve mentorluk desteği içeren bir ön-kuluçka hızlandırıcısı programı olan Patlat Fikrini Bootcamp’e dahil edilecekler. 

Ön Kuluçka programını başarı ile sonlandıran 25 ekip, düzenlenecek olan “Demo Day” gününde yatırımcılar ile buluşup, geliştirdikleri iş planlarını sunarak hayallerini hayata geçirme fırsatı yakalayacak. 

Adana Girişimcilik Merkezi tarafından düzenlenen ilk Patlat Fikrini Ön Kuluçka Programı’na başvurular için detaylı bilgilere ‘patlatfikrini.com’ sayfasından ulaşılabilir.
 

 

Bu haber toplam 1,099 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber