Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Evine 50 metre mesafede bulunan şahsın, ölüm sebebi otopsiden sonra belli olacak
10 Nisan 2020 / 15:45
Evine 50 metre mesafede bulunan şahsın, ölüm sebebi otopsiden sonra belli olacak
Adana'da bir bakkal dükkanı işleten vatandaş, evinin 50 metre uzağında ölü bulundu. Yol kenarında yığılıp kalan şahsın, kalp krizi geçirdiği düşünülse de asıl ölüm sebebi otopsiden sonra belli olacak.

Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan ve burada bakkal dükkanı işleten Hüseyin Ayhan (58), evine yaklaşık 50 metrelik mesafede ölü bulundu. Vatandaşların yol kenarında yatan birini görüp polise ihbar etmesiyle bulunan Ayhan'ın asıl ölüm neden, yapılacak otopsiden sonra netlik kazanacak.

VÜCUDUNDA YARA İZİ YOK

Akşam saatlerinde Tavşantepe Mahallesi Hulusi Kurdoğlu Caddesi'nden geçenler, yol kenarında hareketsiz şekilde yatan kişiyi görünce, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde bu kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Polisin yaptığı incelemede cesedin Hüseyin Ayhan'a ait olduğu tespit edildi. Vücudunda yara izine rastlanmayan Ayhan'ın geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğü tahmin ediliyor.

EVİNE 50 METRE KALA HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan bakkal dükkanı işleten Ayhan'ın hayatını kaybettiği nokta ile evinin arasındaki mesafenin 50 metre olduğu saptandı. Olay yerindeki incelemenin tamamlanmasının ardından Ayhan'ın cesedi, morga kaldırılırken, kesin ölüm nedeni ise yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

Kaynak: DHA

Bu haber toplam 1,183 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber