Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Eskişehirspor: 0 - Adanaspor: 0
27 Ocak 2020 / 22:44
Eskişehirspor: 0 - Adanaspor: 0
Afyonkarahisar Zafer Stadyumu'nda oynanan Eskişehirspor-Adanaspor karşılaşması 0-0 beraberlikle sona erdi.
Eskişehirspor: 0 - Adanaspor: 0 
TFF 1. Lig’in 19. haftasında Afyonkarahisar Zafer Stadyumu'nda oynanan Eskişehirspor-Adanaspor karşılaşması 0-0 beraberlikle sona erdi.

Yeni Eskişehir Stadyumunda meydana gelen hasar sonrasında Eskişehirspor iç karşılaşmalarını geçici olarak Afyonkarahisar Zafer Stadyumunda oynuyor. Karşılaşmaya Eskişehirspor taraftarları yoğun ilgi gösterdi.

Maçtan dakikalar
5. dakikada Adanasporun sağ taraftan Eren Keleş’in ortaladığı topu kale çizgisi önünde Furkan Özçal boş kale yerine üstten auta attı.
40. dakikada Eskişehirspor Furkan Balaban’ın ceza sahasına ortaladığı top, Halil İbrahim Öner’in kafa vuruşunda yandan dışarı gitti.
62. dakikada Eskişehirspor Alperen Kocabaşın ceza sahası dışından attığı şut kalenin üzerinden auta çıktı.

Stat: Afyon Zafer
Hakemler: Direnç Tonusluoğlu xx, Baran Eraslan xx, Bersan Duran xx

Eskişehirspor: Ekrem Kılıçarslan xx ,Alperen Kocabaş xx ,Bedirhan Altunbaş xx, Mehmet Fevzi Yıldırım xx, Furgan Bolat xx (Tolga Yakut dk. 75 x), Furkan Balaban xx , Mehmet Özcan xx, İbrahim Halil Öner xx (Onur Bayramoğlu dk. 69 x), Kıvanç Karakaş xx (Hasan Ulaş Uygar dk. 82 x), Mete Kaan Demir xx, Cemali Sertel xx
Yedekler: Sezgin Coşkun, Onur, Hasan, Tolgaz, Sezgin, Melih Metehan
Teknik Direktör: Mustafa Özer

Adanaspor: İrfan Can Egribayat xx, Hakan Barış xx (Mustafa Samican Keskin dk. 46 xx), Ahmet Dereli xx (Serges Eteme dk. 75 x), Eren Keleş xx, Enes Yasin Akyol xx, Amidou Diop xx (Moussa Bagayako dk. 69 x), Furkan Özçal xx, Renan Souza Diniz xx, Hakan Çinemre xx, Savaş Polat xx, Reis xx
Yedekler: Utku, Karacic, Evren, Bagayoko, Etame, Okan, Mustafa, Özer
Teknik Direktör: Engin İpekoğlu

Sarı Kartlar: İrfan Can Eğribayat, Enes Yasin Akyol, Diop, Hakan Barış (Adanaspor), Onur Bayramoğlu (Eskişehirspor)

TFF 1. Lig’in 19. Hafta maçında Eskişehirspor ile 0-0 berabere kalan Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, “Savunmayı istediğiniz kadar iyi yapın, golü atamadığınız zaman ciddi sıkıntı oluyor” dedi.

Afyonkarahisar Zafer Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Engin İpekoğlu, kazanmak düşüncesi ile geldiklerini söyledi.
Bir puan ile yetinmek zorunda kaldıklarını belirten İpekoğlu, “İki takım açısından da önemli bir maçtı diye düşünüyorum. Her iki takımda kazanma arzusu içerisindeydi. Maalesef, birer puan iki takıma da yaramadı. Yapacak bir şey yok. Önümüzde 15 maç var. Özellikle Osmanlıspor maçı daha fazla önem arz ediyor. Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç” dedi.

“Üretkenlikte sıkıntı yaşadık”
Gol atmada sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Teknik Direktör İpekoğlu, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Üretkenlik anlamında sıkıntı yaşadık. Hücum oyuncularımız beklentilerimizi bu maçta veremedi. Savunmayı istediğiniz kadar iyi yapın, golü atamadığınız zaman ciddi sıkıntı oluyor. Zeminin bazı bölgeleri buzla kaplıydı. Pozisyonlarda kaymalar oldu. Eskişehirspor genç bir takım. Genç takımlara karşı maçın başında bulacağınız goller önemlidir. Onu değerlendirseydik farklı bir sonuç olurdu.”
 
 

 

Bu haber toplam 1,938 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber