Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Eşini dövdü, babası ve ağabeyini bıçakladı
27 Mayıs 2020 / 19:20
Eşini dövdü, babası ve ağabeyini bıçakladı
Adana’da madde bağımlısı olduğu ileri sürülen bir kişi, eşini darp edip, babası ve ağabeyini de bıçakla yaraladı.

Adana’da madde bağımlısı olduğu ileri sürülen bir kişi, eşini darp edip rehin alınca onu kurtarmaya gelen babası ve ağabeyini de bıçakla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, madde bağımlısı Beşir G. (25) bir süre önce Kardelen G. (21) ile evlendi. Ancak genç madde bağımlısı olduğu için çiftin arasında sürekli tartışma çıktı.

Bugün sabah saatlerinde de Beşir G. eşiyle tartışıp onu darp etmeye başladı. Komşuları Beşir G.’nin babası Sabır (45) ile ağabeyi Fatih G.’ye (28) haber verdi. Baba ve oğlu kısa sürede eve geldi. Beşir G., babasının ve ağabeyinin geldiğini görünce bıçak çekip eşini rehin aldı. Bunun üzerine polise ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Olay yerine polis gelmeden baba ve oğlu kadını kurtarmak için müdahale edince Beşir G. babası ve ağabeyini bıçakladı. Olay yerine gelen polis ise zanlıyı gözaltına aldı. Sağlık ekipleri ise darp edilerek yaralanan kadın ile bıçakla yaralanan baba ve oğlu hastaneye kaldırdı.

Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 620 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber