Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Erdoğan yeni yasakları duyurdu
04 Nisan 2020 / 15:12
Erdoğan yeni yasakları duyurdu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni kararları açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüsle ilgili alınan yeni kararları açıkladı. Erdoğan, 30 büyükşehir ile akciğer rahatsızlıklarının sık görüldüğü Zonguldak'ın araç giriş çıkışına kapatıldığını duyurdu. Erdoğan 20 yaş ve altının da sokağa çıkmasının yasaklandığını açıkladı. Toplu alanlarda da maske kullanımının zorunlu hale getirildiğini ve de kalabalık oluşturacak şekilde bir arada bulunulmayacağını söyledi.


31 ŞEHİRDE GİRİŞ ÇIKIŞLAR KAPATILDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu gece itibarıyla 30 büyükşehrimiz ile Zonguldak ilimizi belirli istisnalar haricinde araç giriş çıkışına kapatıyoruz.
30 büyük şehrimizle Zonguldak'ta başlatacağımız araç giriş çıkışı yasağını ilk etapta 15 gün süreyle uygulayacağız." ifadelerini kullandı.

20 YAŞ ALTINA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI
Erdoğan: "Ülkemizin tamamında 20 yaş altı, 1 Ocak 2000 ve üzeri doğumlular için de sokağa çıkma yasağı getiriyoruz." dedi.

TOPLU ALANLARDA MASKE TAKMA ZORUNLULUĞU
Erdoğan, virüsün yayılmasını önlemek için vatandaşların toplu şekilde bir arada bulundukları alanlarda maske takmanın zorunlu hale getirildiğini belirterek "Yarından itibaren pazar yerleri ve marketler gibi insanların toplu şekilde bulunduğu tüm alanlarda herkesin maske takması zorunlu olacak." dedi.
Bu haber toplam 415 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber