Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Duran görevini Avcı’ya bıraktı
17 Aralık 2017 / 21:09
Duran görevini Avcı’ya bıraktı
Sertan Duran, sağlık nedenlerinden ötürü görevini bırakırken, yerine İl Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Avcı seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Sertan Duran, sağlık nedenleriyle görevinden istifa ederken, yerine İl Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Avcı seçildi. 
Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan 12. olağan kongrede “MHP Adana İl Başkanı” olarak seçilen Sertan Duran, sağlık nedenlerinden ötürü görevini bıraktı.

 
İstifa dilekçesi MHP Genel Merkezi tarafından işleme konan ve kabul edilen Duran’ın yerine İl Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Avcı getirildi. MHP Adana İl Yönetim Kurulu’nun boşalan görev için yaptığı seçim sonucunda Bünyamin Avcı oybirliğiyle “MHP Adana İl Başkanı” görevini üstlenen isim oldu.

Seçim öncesi konuşan Sertan Duran, “Hepinizin bildiği gibi son altı ay içinde iki kez anjiyo oldum. 6 tane stent takıldı. Doktorum sürekli uyarıyordu ve netice itibarıyla ailemle birlikte böyle bir karar aldım. Ne iş yaparsak yapalım, önce sağlık gerekiyor. Sizlerle birlikte temposu yüksek, yoğun çalışmalar yaptık. Gece geç saatlerde evimize gittik. Birlikte yorulduk ve terledik. Bu vesileyle bir kez daha ifade etmek isterim ki; bu can bu bedende durduğu müddetçe davamın hizmetinde olmaya devam edeceğim. Sayın Genel Başkanımızın her zaman emrinde olduk ve emrinde olmaya devam edeceğiz. Her zaman söyledim. Bizim ekibimiz olmaz, bizim grubumuz olmaz; bizim için tek ekip var Milliyetçi Hareket Partisi’dir, tek liderimiz var, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’dir.” şeklinde konuştu.

MHP Adana İl Başkanlığı görevini üstlenen Bünyamin Avcı da, “Sertan Başkanıma geçmiş olsun diyorum. Sağlık ve şifa diliyorum. Sertan Başkanımın bilgi ve birikiminden yararlanmaya devam edeceğiz. Sayın Genel Başkanımız, Genel Merkezimiz bu görev için beni uygun görmüşler. Sizlerin de tercihiyle bu vazifeyi üstlenmiş bulunuyorum. Sertan Bey’in zorunlu ayrılmasından dolayı ne kadar üzüldüm ise aynı görevi üstlenmemden ötürü de büyük onur duydum. Vatanımıza, milletimize, Adana’mıza yüksek bir sevda ile liderimize, teşkilatımıza yüksek bir sadakat ile çalışacağız. Tek başımıza bir şey başarmamız mümkün değil. Birlikte çalışıp, birlikte başaracağız inşallah.” dedi.
İl Yönetim Kurulunun yaptığı seçimin ardından meydana gelen görev değişikliği sonucunda Sertan Duran, halefi Bünyamin Avcı’ya çiçek verip tebrik etti, üstün başarı dileğinde bulundu.
BÜNYAMİN AVCI KİMDİR
Bünyamin Avcı, 1966 Adana doğumlu. İlk, orta ve lise tahsilini Adana’da tamamladı. 9 Eylül Üniversitesi’nde ‘Mahalli İdareler’, Anadolu Üniversitesi’nde ise ‘İş İdaresi’ bölümlerini okudu. Seyhan Belediyesi’nde Gelirler Müdürlüğü, başka bir kamu kurumunda ise yöneticilik ve danışmanlık görevlerinde bulundu. Bünyamin Avcı, evli ve birisi kız iki çocuk babası.
Bu haber toplam 907 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber