Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Dünyaca Ünlü Tasarımcı Adana'da
18 Mart 2018 / 15:23
Dünyaca Ünlü Tasarımcı Adana'da
Dünyanın en iyi tasarım stüdyolarından birisine sahip olan ünlü İtalyan mimar ve tasarımcı Roberto Palomba, Adana’da mimar, iç mimar ve tasarımcıyla buluştu.

Kente hayran kaldığını belirten Palomba, "Bu iklim, bu atmosfer biz tasarımcılar için en güzel ilham kaynağı. Mükemmel lezzet Adana Kebabı'nı da yeme fırsatı buldum. Bu güzel kenti daha detaylı gezmek için tekrar geleceğim" dedi.

Adana'ya gelen Roberto Palomba, çevre illerden de katılan 160 mimar, iç mimar ve tasarımcıyla deneyimlerini paylaştı. Archtura Showroom'da gerçekleşen buluşmada tasarım ve mimarlık üzerine konuşan Palomba, "Tasarım yaşam şeklidir. Bir aşk hikayesidir. Biz aşkımızı, sevgimizi tasarıma dönüştürüp, insanlara sunuyoruz. İnsanlar için avizeler, mobilyalar, banyo ürünleri, oteller, yatlar tasarlıyoruz. Eğlenceli ve şanslı bir hayatımız var. İnsanlar için tasarımlar yaratıyor, bu tasarımları daha sonra ürünlerle insanlara sunuyoruz. İnsanlar için çalışıyoruz. Bu da bizleri mutlu ediyor" dedi.

Organizasyonun ev sahibi Archtura Mimarlık ve Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Tosun, "Yaptığı tasarımlarla gerçekten çok güzel etkiler bırakan Roberto Palomba kentimize gelerek deneyimlerini paylaştığı için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bu haber toplam 1,010 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber