Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Demirtaş'tan kapatılan okullar için açıklama
26 Temmuz 2016 / 15:59
Demirtaş'tan kapatılan okullar için açıklama
Vali Demirtaş, kapatılan okullarda eğitim öğretim gören öğrencilerin kesinlikle mağdur edilmeyeceğini belirtti.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kapatılan okullarda eğitim öğretim gören öğrencilerin kesinlikle mağdur edilmeyeceğini belirtti.


Vali Demirtaş, 15 Temmuz 2016 tarihinde, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içine sızmış olan FETÖ/PDY mensubu bir grup tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin ardından, milli güvenliği tehdit eden kurum ve kuruluşlara yönelik olarak gerçekleştirilen ve devam eden çalışmalar kapsamında, FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları belirlenen Adana’daki çeşitli okulların kapatılarak hazineye devredildiğini ancak kapatılan okullarda eğitim ve öğretim gören öğrencilerin kesinlikle mağdur edilmeyeceğini söyledi. 

Vali Demirtaş, “Hazineye devredilen Temel Eğitim Kurumlarında okuyan öğrenciler, ikamet adreslerine göre resmi okullara veya velilerin isteği doğrultusunda özel okullara ortaöğretimde okuyan öğrenciler ise puan ve kontenjan durumu da göze alınarak resmi okullara veya velilerin isteği doğrultusunda özel okullara devam edebileceklerdir. Öğrenciler kesinlikle mağdur edilmeyecektir” dedi
Bu haber toplam 1,724 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Eğitim  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber