Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Demirspor'da final sevinci
27 Temmuz 2020 / 19:53
Demirspor'da final sevinci
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, ”Süper Lig'e çıkmak istiyoruz, 26 yıllık hasret var” dedi.
Cüneyt Dumlupınar: “Amacımızdan hayalimizden vazgeçmedik”
Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, 4-1 Kazandıkları Bursaspor maçının ardından, “6 haftada 5 galibiyet 1 beraberlik aldık. Altay maçında berabere kalınca çok arzuladığımız Süper Lig’e direkt çıkamadık. Biz hiçbir şekilde amacımızdan hayalimizden vazgeçmedik” dedi.
 
TFF 1. Lig Play-Off Yarı Final son maçında Bursaspor ile karşı karşıya gelen Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, maç sonu düzenlenen basın toplantısında, “Finale adımızı yazdırdığımız için mutluyuz. 6 haftada 5 galibiyet 1 beraberlik aldık. Altay maçında berabere kalınca çok arzuladığımız Süper Lig’e direkt çıkamadık. Biz hiçbir şekilde amacımızdan hayalimizden vazgeçmedik. Başarılı olduk. Buradaki maçın çok anlamlı bir hikayesi oldu. Volkan’ın Berk’in Mehmet’in ve Kurtuluş’un çok önemli katkıları oldu. Kurtuluş’u ayrıca tebrik ediyorum. Adana Demirspor olarak Süper Lig’i sonuna kadar hak ediyoruz. Murat Sancak bu şehir için artık bir sembol oldu. Metin Korkmaz maçtan 2 gün önce ceza aldı ama bizi hiçbir ceza durduramaz. Bu galibiyeti Metin Korkmaz’a armağan ediyoruz” diye konuştu.
 
Fatih Karagümrük takımını geçen sene TFF 1. Lig’e çıkarttığını da anlatan Dumlupınar, “Geçen sene Karagümrük takımıyla 15 senelik hasreti sona erdirdik. Karagümrük takımıyla çok önemli anılarımız var. Tabii ki benim için duygusal bir maç olacak ama Adana Demirspor’un Süper Lig’e çıkması için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
 
Adana Demirspor taraftarlarından coşkulu final kutlaması
TFF 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor, play-off yarı final ikinci maçında evinde Bursaspor’u yenerek finale yükseldi. Adana Demirsporlu taraftarlar, takımlarının finale yükselmesini coşkuyla kutladı.
 
Adana Demirspor, Süper Lige yükselme potasında play-off yarı final ikinci maçında Bursaspor’u 4-1 mağlup ederek finale yükseldi. Adana Demirsporlu taraftalar maçın bitiş düdüğü ile birlikte finale yükselme coşkusunu sokaklarda kutladı.
 
Adana Demirsporlu taraftarlardan sosyal mesafesiz kutlama
Kent genelinde taraftarlar grupları bayrakları ile süsledikleri araçlarıyla konvoy oluşturup tur attı. Finale yükselmeyi kutlayan Adana Demirsporlu taraftarlar sokaklarda çiftetelli oynadı.
 
 Binlerce taraftar, sokağa dökülerek sosyal mesafe kurallarını hiçe sayıp sevinmeye devam etti. Şehrin birçok noktası gerçekleşen kutlamalarda taraftarların maske takmaması dikkatlerden kaçmadı.
 
Başkan Sancak ve futbolcular Süper Lig'e odaklandı
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak Bursaspor galibiyetinin ardından, ”Süper Lig'e çıkmak istiyoruz, 26 yıllık hasret var” dedi.
 
Adana Demirspor, sahasında Bursaspor’u 4-1 mağlup ederek play-off final maçına yükseldi. Maç onunda şehirde coşkulu kutlamalar yaşandı. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, teknik direktör Cüneyt Dumlupınar ve futbolcuları stadyumdan ayrılırken tebrik etti.
 
Maç sonunda Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, takım kaptanı Volkan Şen ve Erkan Zengin İHA muhabirine özel açıklamalarda bulundu.
 
Başkan Sancak, ”Zor bir maç oldu, ikinci yarıda gülen taraf biz olduk. İyi bir 90 dakika olacak, inşallah kazanırız. Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. 26 yıllık hasret var. Allah nasip ederse çıkacağız. Taraftarlar sevinmekte haklı ama 90 dakika daha var. Netice itibariyle bir yıl sonra bu maçı hatırlamayacaklar, final maçı hatırlanacak. Kimin kazandığı hatırlanır. Taraftarlar bir hafta daha beklesinler. Allah bu emeklerimizin karşılığını verir inşallah" diye konuştu.
 
Kaptan Volkan Şen ise, ”Öncellikle çok mutluyuz. Güzel bir galibiyet oldu. Sahada istediklerimizi yaptık. Her şey bizim istediğimiz gibi gitti. Ama artık ayaklarımızın yere basması lazım. Perşembe günü final maçımız kaldı. 26 yıllık bir hasret var. Taraftarlarımıza mesaj göndermek istiyorum. Pandemi döneminde gerçekten çok dikkat edelim“ ifadelerini kullandı.
 
Maçın başarılı isimlerinden Erkan Zengin de, ”Deplasmanda oynadığımızı maçı gerçekten çok iyi oynadık. İstediğimiz sonucu alıp buraya geldik. Buradaki maçta arkadaşlarla beraber inanılmaz bir performans çıkardı. Bursaspor’a 4 gol atmak kolay bir şey değil. Takım olarak iyi hazırlanmıştık, iyi de oynadık. Eski takımım Karagümrük ile güzel bir maç olur. Heyecanlı olur. İnşallah biz çıkacağız. Başkanımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz“ açıklamasında bulundu.
 
Öte yandan Adana Demirspor takım otobüsüyle stadyumdan ayrılırken taraftarlar tezahüratta bulundu.
Bu haber toplam 665 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber