Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıra Kandil'de
06 Haziran 2018 / 11:29
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıra Kandil'de
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak Ereğli'de vatandaşlara hitap etti. Erdoğan 'Sıra Kandil'de, sıra Sincar'da. Benim ülkemi taciz, tehdit eden kim olursa olsun onların üzerine gideriz, gideceğiz.' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

 

Yeni bir dönüm noktasındayız. 24 Haziran'dan sonra Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bunu milletçe beraber yapacağız

GABAR'A CUDİ'YE F-16'LARLA İNERİZ

Bu vatanı bölemeyecekler. Yeri geldiğinde Gabar'a, Cudi'ye F-16'larla ineriz, inlerine gireriz. CHP'nin adayı gidip birisini cezaevinde ziyaret ediyor. Demek ki Muharrem'in türbesi orası. Benim 53 Kürt kardeşimi öldürenler faili olan adamı gidip ziyaret ediyor

ERDOĞAN'DAN İNCE'YE: AÇ TAVUK KENDİNİ BUĞDAY AMBARINDA SANIRMIŞ

Afrin'de terör örgütlerine karşı mücadele veren o kahraman komutanımıza edepsizce saldırıp , "Apoletlerini sökeceğim" dedi. Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış. Bakalım benim milletim sana yol verecek mi?

FETÖ'CÜLER BEDELİNİ ÖDEYECEKLER

251 şehidimizin, gazilerimizin bedelini ödeyecekler 

SIRA KANDİL'DE SIRA SİNCAR'DA

"Afrin'de 4500 teröristi etkisiz hale getirdik mi? Ne yaptılar kaçtılar mı? Sıra Kandil'de, sıra Sincar'da... Benim ülkemi tehdit eden, taciz eden kim olursa olsun onların üzerine üzerine gideriz, gideceğiz. Artık o CHP'nin Türkiye'si yok" dedi.

Bu haber toplam 584 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber