Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Çulluuşağı Mahallesi'nin İçme Suyu Sorunu Çözüldü
14 Ağustos 2018 / 13:36
Çulluuşağı Mahallesi'nin İçme Suyu Sorunu Çözüldü
ASKİ ekipleri Kozan ilçesine bağlı Çulluuşağı Mahallesi’nin içe suyu sorununa çözüm üreterek, 12 kilometrelik projeyi neredeyse tamamladı.

ASKİ ekipleri Kozan ilçesine bağlı Çulluuşağı Mahallesi'nin içe suyu sorununa çözüm üreterek, 12 kilometrelik projeyi neredeyse tamamladı. Bu projeyle bayram öncesi bölge halkının musluklarından temiz ve sağlıklı içme suyu akacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez ilçeler başta olmak üzere kırsal bölgelerde sorunların çözümü noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet tarihinden bu yana su gitmeyen köy, kasaba ve yaylalara içme suyu götüren ASKİ, Kozan ilçesine bağlı Çulluuşağı Mahallesi'nin de içme suyu sorununu çözdü.

Bölgede 2 hafta önce çalışmalara başlayan ASKİ ekipleri, gece gündüz demeden çok kısa bir sürede 12 kilometrelik projenin 9 kilometresini tamamlandı. Bu projeyle bayram öncesi bölge halkının musluklarından sağlıklı ve temiz içme suyunun akması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Ayrıca bu proje ile bölgeye 3 tane de su deposu kurulacağı kaydedildi.

Nerede sorun varsa orada olup, sorunları çözeceklerini dile getiren ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, Adana ve Adanalılar için en iyisini yapmanın en büyük gayretleri olacağını söyledi

Bu haber toplam 740 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber