Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
ÇÜ Abdi Sütçü MYO Bilgisayar Laboratuvarı açıldı
23 Şubat 2018 / 09:29
ÇÜ Abdi Sütçü MYO Bilgisayar Laboratuvarı açıldı
ADANA\'da Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda Bilgisayar Laboratuvarı açılışı yapıldı.

Açılışa Adana Valisi Mahmut Demirtaş, ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, akademik personel, okulun yapımı üstlenen Sütcü Ailesi mensupları ve öğrenciler katıldı.
Vali Mahmut Demirtaş’ı kapıda karşılayan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar ve beraberindekiler daha sonra açılışı yapılacak laboratuvara geçti. Rektör Prof. Dr. Kibar okul hakkında bilgi vererek şunları kaydetti;
“Meslek Yüksekokulumuzun yeni binası 4.000 öğrenciye eğitim-öğretim verebilecek şekilde planlanmış olup, toplam 960 öğrenci kapasiteli 4 adet amfi, 10 adet 50 öğrenci kapasiteli derslik, interaktif derslik, 2 adet 60 öğrenci kapasiteli İlk ve Acil Yardım Uygulama Salonu, Ambulans İçi Eğitim Alanı bulunmaktadır. Okulumuzun yapımını üstlenen Sütcü Ailesi’ne, teşekkür ediyorum" dedi.
ADANA'YA KATKI SUNMAK BİZİ MUTLU EDİYOR
Abdioğulları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü de, böyle bir eserin Adana’ya kazandırılmasına katkı sunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Adana’ya olan sorumluluklarının bilinciyle hareket ettiklerini dile getiren Sütcü, “Bu okulumuzun üniversitemize kazandırılmasından sonra desteklerimizi vermeye devam ediyoruz. Bizi yetiştiren babamıza ve annemize minnet borcumuzu yine bir laboratuvar açılışı ile ödemek istedik. Bundan sonraki hedefimiz de annemiz adına planladığımız projeleri hayata geçirmek. Çukurova Üniversitesi’ne Adana eğitimine bu alanda desteklerimiz devam edecek. Diğer sanayici ve iş insanlarımıza da seslenmek istiyorum. Eğitime desteklerimiz sürsün, Adana'mız büyüsün ve kazansın" şeklinde konuştu.
EĞİTİM ÇITAMIZI YÜKSELTECEĞİZ
Vali Mahmut Demirtaş ise Çukurova Üniversitesi Abdi Sütçü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Laboratuvarının açılışını kısa süre önce gerçekleştirdiklerini belirterek, “Evrensel değerler ışığında, bilim ve teknolojiden yararlanarak ilimizde ve ülkemizde sağlık sektörünün yardımcı sağlık hizmetleri eleman ihtiyaçlarını karşılayan Yüksekokulumuzun ve diğer tüm eğitim yuvalarımızın başarı çıtasını daha da yükseltmek için tüm kurumlarımız ve eğitim paydaşlarımızla iş birliği içinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Vali Demirtaş ve Rektör Prof. Dr. Kibar Desteklerinden Dolayı Sütcü’ye teşekkür belgesi takdim etti.
Daha sonra protokol üyeleri ve Sütcü Ailesi açılış kurdelesini keserek laboratuvarı gezdi. Vali Mahmut Demirtaş ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar desteklerinden dolayı Abdioğulları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü’ye teşekkür belgesi takdim etti.
Etkinlik okulun diğer bölümlerinin de ziyaret edilmesinin ardından anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Bu haber toplam 1,033 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber