Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
CHP İmamoğlu İlçe Başkanlığına Karaköse Yeniden Seçildi
06 Kasım 2017 / 08:47
CHP İmamoğlu İlçe Başkanlığına Karaköse Yeniden Seçildi
CHP İmamoğlu İlçe Başkanlığına Kasım Karaköse yeniden seçildi.
Yıldız Balo Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede konuşan CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, 2019'da yapılacak yerel ve genel seçimlerle, başkanlık seçimlerinin önemine vurgu yaptı. İmamoğlu'nun geçmişte sosyal demokrat anlayışla yönetildiğini söyleyen Barut, İmamoğlu'nu yine sosyal demokrat bir yönetimin ayağa kaldırabileceğini ifade etti.
 
İki yıllık görev süresi boyunca ilçe örgütünün çalışmaları hakkında bilgi veren CHP İmamoğlu İlçe Başkanı Kasım Karaköse, 2019'da yapılacak yerel seçimlerde İmamoğlu Belediyesi'ni kazanmaya en yakın partinin CHP olduğunu söyledi. Karaköse, "Bunu sadece biz değil İmamoğlu'nda yaşayanların tamamına yakını söylüyor. Biz de bu gerçekliğe inanıyoruz ve çok çalışıp belediyesi kazanacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
 
Faaliyet raporu ve mali raporun ibra edilmesinin ardından Kasım Karaköse'nin listesi oylandı. Delegelerin oylarıyla yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilen Karaköse'nin yönetim kurulu, Yaşar Akdeniz, Zafer Atıcı, Güven Beçetek, Şerafettin Çalışkan, Atilla Erdoğan, Erhan Erol, Necmettin Karaca, Sinan Koyuncu, Kazım Özpolat, Zekeriye Türkmen, Süleyman Uçan ve Bülent Ünüvar'dan oluştu.
 
Kongreye Adana milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yılmaz, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Bu haber toplam 1,502 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber