Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Başkan Soner Çetin’den Aladağlı öğrencilere yardım
23 Şubat 2018 / 09:28
Başkan Soner Çetin’den Aladağlı öğrencilere yardım
ADANA\'da Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, Aladağ’da ilköğretim okulu öğrencilerine yardım eli uzattı.

Çukurova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Aladağ’da bulunan Aladağ Kıcak Şehit Arif Mamış İlköğretim Okuluna giderek öğrencilere kıyafet yardımında bulundu.
Çukurova Belediyesi yetkilileri Özel Mektebim Okulu öğrencileri ile birlikte Aladağ Kıcak Şehit Arif Mamış İlköğretim Okulu’na giderek eğitim gören ihtiyaç sahibi 120 öğrenciye giyim yardımı yaptı. Çukurova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli ve Mektebim öğrencileri içerisinde mont, kazak, eldiven, atkı gibi giyim ihtiyaçlarını çocuklara dağıttı. Yapılan yardım nedeniyle sevinçleri yüzlerinden okunan çocuklar yetkililere teşekkür etti.
İhtiyaç sahibi öğrencilerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Çetin, “Geleceğimizin garantisi çocuklarımızın hayatlarına değer katmayı, onlara hayallerinin peşinden gidebilmeleri için umut veren adımları hayata geçirmeyi çok önemsiyoruz. Onların hayatlarını kolaylaştıracak, onlara umut verecek bir dokunuşta bulunmanın yarattığı manevi değer ise bizim için ölçülemez. Eğitime olan katkılarımız da artarak devam edecektir” dedi.

Bu haber toplam 979 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber