Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Başkan Kocaispir'den Adana Demirspor'a Destek
21 Mayıs 2019 / 19:18
Başkan Kocaispir'den Adana Demirspor'a Destek
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana Demirspor'un yılların özlemine son vererek Süper Lige çıkması gerektiğini söyledi.
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet KocaispirAdana Demirspor'un yılların özlemine son vererek Süper Lige çıkması gerektiğini söyledi.

Adana Demirspor'un Türkiye'de bir çok Süper Lig takımlarından daha fazla seyircisi olduğunu belirten Kocaispir, "22 Mayıs Çarşamba günü saat 21.00'de Hatayspor ile yapılacak olan play-off ilk maçında tüm kalbimizle takımımızın yanında olacağız. Müsabakanın her şeyden önce dostça geçmesini temenni ediyorum. Umarım kazanan Adana olur" dedi.

Adana Demirspor'un şampiyon olması için bütün Adanalı vatandaşların takıma destek olması gerektiğini belirten Başkan Kocaispir, "Adanamızın köklü spor kulüplerinden olan Adana Demirspor ve Adanaspor'un eski parlak günlerine tekrar dönmesi Adana'ya da büyük bir ekonomik canlılık getirecektir. Adana, spor alanında potansiyeli olan bir şehir. En azından 1 Süper Lig ekibi ile temsil edilirse Adana'nın kalkınmasına ve tanıtılmasına olumlu katkı sağlayacaktır. Bunun için 22 Mayıs Çarşamba günü saat 21.00'de yapılacak olan ilk maçta başarılı bir sonuç alması bütün Adanalıları mutlu edecektir" şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olacaklarını kaydeden Başkan Kocaispir, "Adana'da ve Yüreğir'de sporun gelişmesi ve kalkınması için özel çaba sarf edeceğiz. Gençlerimizi sokağın olumsuz koşullarından uzak tutmak için özellikle amatör spor kulüplerimize yeni spor sahaları yapacağız ve malzeme desteğinde bulunacağız" dedi. - ADANA

 Kaynak: İHA

Bu haber toplam 1,705 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber