Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Başkan adayları oylarını kullandı
01 Nisan 2019 / 20:01
Başkan adayları oylarını kullandı
Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayları Saadet Partili Keyhıdır, MHP'li Sözlü ve CHP'li Karalar'da oylarını kullandı...
KEYHIDIR: OYUMUZU KULLANDIK ADANA’MIZA HAYIRLI OLSUN
Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M.Çelebi Keyhıdır, Şehit Muhammet Ali Demir Ortaokulu’nda 2245 nolu sandıkta oyunu kullandı. 
Seçim sonuçlarının Adana ve Türkiye için hayırlara vesile olmasını dileyen Keyhıdır şunları söyledi: "Halkımız oylarını vererek desteklediği adaylarla seçimini yapmış oluyor. Umarım halkımız doğru bir karar vererek ehil olan kişilerin seçilmesini sağlar.

Seçim maratonunda desteklerini esirgemeyen başta seçim karargâh başkanımıza, partimizin tüm kadrolarına, kadın kolları ve gençlik kollarına çok teşekkür ediyorum. Beni her zaman destekleyen aileme ve dostlarıma da teşekkür ediyorum. Bu seçim sonuçların ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum."

SÖZLÜ OYUNU KULLANDI ÖZ ÇEKİM YAPTI
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, oyunu kullanıp görevlilerle birlikte öz çekim yaptı. 

Başkan Sözlü, eşi ve çocuklarıyla birlikte oy kullanacağı Ticaret Borsası Anadolu Lisesine geldi. Sözlü 1120 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Sözlü oyunu kullandıktan sonra görevlilerle birlikte öz çekim yaptı. Eşi ve çocuklarının da oylarını kullanmasının ardından sandıkları gezen Sözlü, vatandaşlarla tek tek tokalaştı. 

Sözlü, yaptığı açıklamada Türkiye'nin demokratik bir seçime gittiğini, Türkiye ve Adana için hayırlı uğurlu olmasını diledi. 

KARALAR 'SEÇİMİN SONUCU BELLİ' DEDİ
Millet İttifakı'nın CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar oyunu kullandı. 

Karalar, eşi Nuray Karalar, çocukları Mert ve Özge ile birlikte 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için İsmail Sefa Özler Anadolu Lisesi’nde 1074 nolu sandıkta oyunu kullandı. 

Karalar oy kullanmadan önce yaptığı açıklamada, “Bütün Türkiye halkına esenlikler diliyorum. Demokratik, olaysız, saygılı bir seçim olsun. Biz zaten baştan beri buna uyuyoruz. Bugün artık herkes kararını verdi. Herkesin karara saygı duymasını bekliyorum hayırlı olsun. Sonucu belli bir seçim bu zaten. Benim çok heyecanım yok” dedi.
Bu haber toplam 746 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber