Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Arkadaşına Evinde Fuhuş Yaptıran Kadın Tutuklandı
21 Ocak 2016 / 14:43
Arkadaşına Evinde Fuhuş Yaptıran Kadın Tutuklandı
Adana'da kadın arkadaşını 30 lira komisyonla erkeklere pazarladığı ve para karşılığında kendisi de fuhuş yaptığı suçlamasıyla gözaltına alınan 32 yaşındaki Ümmügülsüm T. tutuklandı.

Adana'da kadın arkadaşını 30 lira komisyonla erkeklere pazarladığı ve para karşılığında kendisi de fuhuş yaptığı suçlamasıyla gözaltına alınan 32 yaşındaki Ümmügülsüm T. tutuklandı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Yenibaraj Mahallesi'nde bir kadının evinde fuhuş yaptırdığı bilgisini alan polis, soruşturma başlattı. Polis, Ümmügülsüm T.'yi telefonla arayıp, birlikte olmak için kadın istedi. Evinin adresini veren kadın, müşteri gibi davranan polisleri arkadaşı Ü.E. ile birlikte karşıladı. Pazarlık sonrasında 160 TL alan Ümmügülsüm T ile Ü.E., ekiplerce gözaltına alındı. Sorgulanan Ü.E., "5 yıldan beri para karşılığı fuhuş yapıyorum. Ümmügülsüm müşteri çıktığında bana haber veriyor, onun karşılığında da 50 TL alıyordum. Kendisinin kaç lira komisyon aldığını bilmiyorum" dedi.

Ümmügülsüm T., "Arkadaşım fuhuş yapıyordu. Benden kendisine müşteri bulmamı istedi. Ben de yardım olsun diye isteyen olduğunda ona haber veriyordum" diye konuştu.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Ümmügülsüm T. tutuklandı.

Bu haber toplam 2,420 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber