Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
'Altında Yükseliş Bekliyoruz'
29 Haziran 2018 / 15:42
'Altında Yükseliş Bekliyoruz'
Kuyumcular Odası Başkanı Oğuz Başman, Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekili Seçimi öncesinde gramı 186 liraya kadar düşen altında yeniden bir yükseliş beklediklerini söyledi.

ADANA Kuyumcular Odası Başkanı Oğuz Başman, Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekili Seçimi öncesinde gramı 186 liraya kadar düşen altında yeniden bir yükseliş beklediklerini söyledi.

Oğuz Başman, seçimlerin ardından altın fiyatlarını değerlendirdi. Türkiye'de gerçekleştirilen seçimlerle birlikte dolardaki yükselişin altına da doğrudan etki ettiğine dikkat çeken Başman, "Seçim fikriyle birlikte yükselmeye başlayan altın sonrasında 186 lira gibi gayet sakin ve yatay bir seyir izlemektedir" dedi.

Dolardaki düşüşle birlikte altın fiyatlarında da düşme yaşandığını söyleyen Başman, "Seçimlerin sona ermesiyle normal seyrinde devam eden altın, Bakanlar Kurulu'nun kurulması sonrası ve ekonomik göstergeler ile tedbirlerin boyutunun açıklanmasıyla seyrini değiştirecektir. Dövizde yeniden yukarı bir ivme beklenirse, altın da tekrar 200 liranın üzerine çıkacaktır. Beklentilerimiz de bu yönde" diye konuştu.

Bu haber toplam 1,776 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Ekonomi  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber