Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Akdeniz filmleri Adana'da
12 Eylül 2017 / 09:08
Akdeniz filmleri Adana'da
Adana Film Festivali’nde Akdeniz’e kıyısı olan ülkelerin filmleri Akdeniz Ötesi Bölümü'nde buluşacak.
 Adana Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen Adana Film Festivali’nde Akdeniz’e kıyısı olan ülkelerin filmleri Akdeniz Ötesi Bölümü'nde buluşacak. Bu bölümde Filistin, İtalya, Fas ve Tunus’tan toplam 4 film Türkiye prömiyerini yapacak. 
 
Filistinli Yönetmen Raed Andoni’nin yönettiği, 2017 Berlin Film Festivali’nde En İyi Belgesel Ödülünü kazanan "Ghost Hunting"de Moskobiya’nın Ramallah’taki kıyımını yeniden kurguluyor.

2017 Cannes Film Festivali'nden iki yıl önce Mustang'in de aldığı Label Europa Cinemas ödülü ile dönen, Yönetmen Jonas Carpignano’nun iddialı filmi "A Ciambra"da genç bir Çingene'nin gözünden İtalyan mahalle yaşamı anlatılıyor.

2017 Berlin Film Festivali’nde çok beğenilen Yönetmen Hicram Lasri’nin eleştirel filmi "Headbang Lullaby" Fas sinemasını temsilen Adana’da gösteriliyor.

2017 Cannes Film Festivali’nde Belirli Bir Bakış Bölümü'nde gösterilip tartışmalara neden olan, Khaled Walid Barsaoui ve Kaouther Ben Hania’nın yönettiği "Beauty and the Dogs" filmi Akdeniz Ötesi Bölümü'ndeki son film olarak Adana izleyicisiyle buluşacak.

 

Bu haber toplam 1,070 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber