Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Afrin harekatını protesto eden 5 kişi yakalandı
23 Şubat 2018 / 10:16
Afrin harekatını protesto eden 5 kişi yakalandı
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin kuzeyindeki Afrin bölgesine gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatını protesto eden 5 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul'da, terör örgütü MLKP’ye yönelik düzenlenen operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin kuzeyindeki Afrin bölgesine gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatını protesto eden 5 şüpheli gözaltına alındı. 

Emniyet kaynaklarına dayanan bilgilere göre, TSK’nın terör örgütleri PKK/KCK, PYD-YPG ve DEAŞ’a yönelik Suriye’nin kuzeyindeki Afrin bölgesine gerçekleştirdiği harekat ile birlikte İstanbul’da terör örgütlerine yönelik operasyonlarını sıklaştıran İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) ekipleri, geçtiğimiz gece yarısı çok sayıda adrese eş zamanlı baskın düzenledi.

Yapılan baskınlarda, MLKP’nin ideolojik tabanında yer bulan ve yapılan çağrılarda 31 Ocak Pazar günü Kadıköy’de toplanarak TSK’nın terör örgütlerine yönelik sınırötesi harekatını pankart açıp yol kapatarak protesto eden gruptaki D.O.G., Ö.B., M.T. A.A. ve B.Y. adlı 5 şüpheli yakalandı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, pompalı tüfek ve bu silahlara ait mermiler ile örgütsel dökümanlar ele geçirildi.
Yakalanan şüpheliler İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde bulunan Terörle Mücadele Şubesine götürüldü.

MLKP’li 5 zanlının emniyetteki sorguları sürüyor.

Bu haber toplam 943 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber