Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adnan Oktar'ın kediciği Tülay Kumaşçı yakalandı!
16 Temmuz 2018 / 22:01
Adnan Oktar'ın kediciği Tülay Kumaşçı yakalandı!
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Suç Örgütü Lideri Adnan Oktar ve diğer örgüt üyelerine gerçekleştirdiği operasyon esnasında kaçtığı öne sürülen Adnan Oktar'ın kediciklerinden Tülay Kumaşçı yakalandı.

11 Temmuz 2018 tarihinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Suç Örgütü Lideri Adnan Oktar ve örgütün diğer üyelerine beş ayrı ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyon sırasında kaçtığı öne sürülen ve her yerde didik didik aranan Adnan Oktar'ın en gözde kediciklerinden Tülay Kumaşçı yakalandı. Kamuoyu tarafından ''Adnan Hoca'' olarak tanınan Adnan Oktar ile birlikte toplamda 235 kişinin de gözaltına alındığı operasyon kapsamında, Kara Kedi olarak isimlendirilen Tülay Kumaşçı'nın da ekipler tarafından gözaltına alındığının bilgisine ulaşıldı. Peki, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmasının akabinde gündemin yoğun bir şekilde sorgulamaya aldığı isim olan Tülay Kumaşçı kimdir? Adnan Oktar örgütünün hiyerarşik yapısı içerisinde ''Bacı'' şeklinde isimlendirilen Tülay Kumaşçı aslen nereli ve kaç yaşındadır?

TÜLAY KUMAŞÇI KİMDİR? DETAYLI HAYATI...

Suç Örgütü Lideri Adnan Oktar'ın en meşhur kediciklerinden Tülay Kumaşçı, üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Matematik Mühendisliği bölümünden tamamlayarak mezun oldu. Yaşı hakkında net bir bilgi olmamakla birlikte Tülay Kumaşçı'nın İngilizce dil bilgisi bulunmaktadır.

Modern bir aile yapısına sahip olduğunu belirten Tülay Kumaşçı, 1.71 cm boyundadır. Gerçekleştirdiği açıklamalar doğrultusunda namaz ve kuran ibadetinde bulunduğu, kedileri çok sevdiğini ve Adnan Oktar'ı dünyadaki en güvendiği ve sevdiği kişi olarak ifade etmişti. Öte yandan Adnan Oktar ile bir arkadaşı aracılığıyla tanışmasının ardından cemaate katılım gösterdiğini belirten Tülay Kumaşçı, dindar bir kişilik yapısına sahip olduğunu vurgulayarak; Adnan Oktar'ın bakışlarından, konuşmasından ve genel halinden etkilendiği şeklinde ifadelere yer verdi. Son olarak ailesinin de kendi seçimleri ve yaşam tarzı noktasında sevgi ve saygı göstererek daima desteklerini, bununla birlikte Adnan Oktar'ı da bizzat tanıdığını, sevgi ve saygı duyduklarının açıklamasında bulundu. 

 

 

Bu haber toplam 1,096 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber