Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adıgüzel, Pakize'sine 1,5 Ay Sonra Kavuştu
14 Ağustos 2018 / 13:38
Adıgüzel, Pakize'sine 1,5 Ay Sonra Kavuştu
yaklaşık bir ay önce kaybolan örümcek cinsi maymun, yiyecek bulmak için girdiği evin sahibi Adıgüzel'e haber verince nihayet bulundu Maymunun sahibi Erkan Adıgüzel, "Maymun bir anda kaybolmuştu 100. Yıl Mahallesinde bir eve girmiş.

Oto yıkamacı Erkan Adıgüzel'in, 7 yaşındaki "Pakize" ismini verdiği örümcek cinsi maymunu, 16 Temmuz günü iş yerindeki bir müşterinin sevmek istemesi sonucu ürküp kaçtı. Adıgüzel, o günden sonra her yerde maymununu aradı ancak bir türlü bulamadı. Kayıp maymun, bugün acıkınca 100. Yıl Mahallesinde bir eve girdi. Dairesinde bir maymun olduğunu gören ev sahibi kadın büyük şaşkınlık ve korku yaşadı. Ancak daha sonra maymun kaybolduğu haberlerini izlediğini hatırlayarak sahibi Adıgüzel'in telefonu bulup aradı. Adıgüzel, kadının "evimizde maymun var. Sanırım sizin kaybolan maymununuz. Biz korkuyoruz. Gelip onu alır mısınız" deyince büyük sevinç yaşadı ve hemen 100. Yıl Mahallesine gitti. Eve girdiğinde maymununu karşısında gören Adıgüzel, kucağına alarak sevip hasret giderdi. Adıgüzel, aileye de kendisini arayıp haber verdikleri için teşekkür etti. Adıgüzel, iş yerine getirdiği maymununun önce karnını doyurdu sonra da onu omuzuna alıp uzun süre oynayarak hasret giderdi.
Maymunu bulunduğu için çok mutlu olduğunu belirten Adıgüzel, Pakize diye çağırdığı maymununa çok alıştığını, çocuğu yerine koyduğunu, kaybolduğu süre içinde büyük üzüntü yaşadığını söyledi.

Bu haber toplam 902 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber