Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Adanaspor deplasmanda kazandı
26 Aralık 2017 / 09:22
Adanaspor deplasmanda kazandı
Eskişehirspor ile Adanaspor arasındaki mücadele Adanaspor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.
TFF 1. Lig'in 17. haftasında Eskişehirspor ile Adanaspor arasındaki mücadele Adanaspor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. 

Maçtan dakikalar
6. dakikada ceza sahası ön çizgisinde topu kapan Hasan Hüseyin Acar, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşu zayıf kaldı.
12. dakikada Erkan Zengin'in sol kanata gönderdiği uzun topa hareketlenen Dorukhan, bekletmeden ceza sahası içerisindeki Semih Şentürk'ü gördü. Tecrübeli golcü sert bir vuruşla defansa rağmen topu filelere gönderdi. 1-0
20. dakikada Oğuz Han'ın sağdan ceza sahası içerisine sert gönderdiği topu, müsait pozisyondaki Bahattin Köse ıskaladı.
21. dakikada Magaye ile duvar pası yaparak ceza sahasına giren Koman, kaleci Kayacan'ın üzerine vurdu.
26. dakikada Magaye'nin kullandığı kornere kafa vuran Renan Souza Diniz, sol kale direğinin dibinden topu dışarı attı.
30. dakikada Koman'ın sağ kanattan içeri ortasına iyi bir vuruş yapan Bahattin Köse, kaleci Kayacan'ın üstünden topu ağlarla buluşturdu. 1-1
47. dakikada Maghaye'nin ceza sahası içerisinde topla buluşan Oğuz Han, takımını öne geçirdi. 1-2
69. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Hasan Ayaroğlu, daha müsait durumdaki Erkan Zengin'i gördü. Erkan'ın yakın mesafeden vuruşu kale direğinin dibinden dışarı çıktı.
73. dakikada Erkan Zengin'in içeri ortasına iyi yükselen Hasan Ayaroğlu'nun kafa vuruşunu, kaleci İrfan çizgi üzerinde kontrol etmeyi başardı.
88. dakikada Renan Rodigues'in uzun pasında topla buluşan Oğuz Han, karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı gönderdi.
90. dakikada Koman'ın ceza sahası içerisine bıraktığı topu, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda Bahattin Köse ıskaladı.

Stat: Yeni Eskişehir
Hakemler: Abdullah Yılmaz x, Baran Eraslan x, Hüsnü Emre Çelimli x

Eskişehirspor: Kayacan Erdoğan xx, Hasan Hüseyin Acar xx (Fıratcan Üzüm dk. 80 x), Dorukhan Toköz xx, Uğur İnceman x (Andaç Güleryüz dk. 68 x), Erkan Zengin xx, Kaan Kanak xx, Hasan Ayaroğlu xx, Semih Şentürk xx, Jerrry Akaminko xx, Hürriyet Gücer xx, Semih Güler x (Muhammet Serdar Yazıcı dk. 87 ?)
Yedekler: Gökhan Siverek, Bilal Aziz Özer, Talha Erdoğan, Bedirhan Altunbaş, Furgan Polat, İbrahim Halil Öner, Mehmet Özcan
Teknik Direktör: Yücel İdiz
Adanaspor: İrfan Can Eğribayat xx, Vinicius Jose Ignacio xx, Renan Souza Diniz x, Onur Akbay x (Ahmet Bahçıvan dk. 90 ?), Gökhan Süzen x, Tevfik Altındağ xx, Vlagyimir Koman x, Renan Rodigues Da Silva xx, Oğuz Han Aynaoğlu x (Sercan Kaya dk. 90 ?), Bahattin Köse xx, Magaye Serigne x (Abdülaziz Solmaz dk. 74 x)
Yedekler: Hayrullah Mert Akyüz, Yakup Demir, Atakan Ekiz, Serhat Tunç
Teknik Direktör: Osman Özköylü

Goller: Semih Şentürk (dk. 12) (Eskişehirspor), Bahattin Köse (dk. 30), Oğuz Han Aynaoğlu (dk. 47) (Adanaspor)
Kırmızı kart: Semih Şentürk (dk. 90) (Eskişehirspor)
Sarı kartlar: Dorukhan Toköz, Jerrry Akaminko, Hürriyet Gücer, Semih Şentürk, Kaan Kanak (Eskişehirspor), Onur Akbay, Tevfik Altındağ, Bahattin Köse, İrfan Can Eğribayat (Adanaspor)
 
 
Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü: "Onlar da kazanabilirdi, iyi pozisyonları var"
TFF 1. Lig'in 17. haftasında zorlu Eskişehirspor deplasmanına konuk olan Adanaspor, maçtan 2-1 galip ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Onlar da kazanabilirdi, iyi pozisyonları var" değerlendirmesinde bulundu.

Evindeki son maçı kazanmak isteyen Eskişehirspor, binlerce taraftarının desteği ile mücadeleye etkili başladı. Henüz 12. dakikada golü bulan Eskişehir temsilcisini, Adanaspor 30. ve ikinci yarının başında attığı gollerle durdurdu.
 
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Çok zor bir deplasman. Çok iyi bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. Ligin geride kalan kısmında Adanaspor deplasmanda 7 tane maç oynamış. Bunlardan sadece 2 tane beraberlik alabilmiş. 2 gol atabilmiş, 14 gol yemiş. Böylesine olumsuz bir deplasman karnesiyle beraber bugün buradaydık. Takımla bugün 11. günümüzü geçiriyoruz. Bu sürede gördüğümüz eksiklikleri tamamlama noktasında şu an için yapabildiğimiz en büyük şey, takımın enerjisini yükseltmek. Bu kaliteli kadronun neler yapabileceğini onlara göstermek. Taktiksel olarak bir takım şeyler yapmak istiyorsunuz ama bunların hemen istediğiniz hale gelmesi çok kolay olmuyor. 11 günde hiçbir şeyi halledemezsiniz. Ama bizim için çok önemli bir sürece giriyoruz. 10-15 günlük bir kamp dönemimiz olacak. Bu galibiyetin morali ve motivasyonu, bize çok büyük enerji katacak. Buna inanıyorum" dedi.

"Bizim adımıza çok mühim bir iş"
Eskişehirspor'u yenmenin mühim bir iş olduğunu belirten Özköylü, "Evet maç içerisinde özellikle o ilk 15 dakika direncin karşılığını veremedik. Oynamalarına çok müsade ettik, hiç istemediğimiz şeyler yaptık. Neticesinde mağlup duruma düştük. Daha sonra dengeledik, golü attık. 3. golü de atabilirdik, oyun her iki tarafa da gidebilirdi. Onlar da kazanabilirdi, iyi pozisyonları var. Bizde kazanacak daha çok pozisyon bulduk. Netice olarak önemli olan kazanmaktı. Kazandığımız için çok mutluyum. Ciddi bir direnç kurduk, sahada iyi bir mücadele ortaya koyduk. Bütün eksikliklerimize rağmen bugün galip gelerek, çok önemli bir rakibi sahasında bu kadar seyircisinin önünde yenmek, bizim adımıza çok mühim bir iş. Bunu başardık, ben oyuncu arkadaşlarımı ve Eskişehirspor'u tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

"Siz taraflı bakıyorsunuz"
Basın mensuplarını sordukları sorudaki duruma taraflı bakmakla suçlayan Özköylü, takımının vakit geçirmesini değerlendirdi.
 
Öndeyken bazı şeylerin kullanılmasının gerektiğini ifade eden Özköylü, "Hepsinde müdahale ve sakatlık var. Biz oyuncularımızın hiçbirine yatın demedik. Siz taraflı bakıyorsunuz. Deplasmanda oynuyorsunuz, bu kadar baskı yemişsiniz, Eskişehirspor olsa, yatmayacak mı? Bunu bu ligde herkes yapıyor. Bence doğru değil. Allah yukarıda şahidim bana inanın, hiçbir oyuncuma 'Yere yatın, vakit geçirin' demedim. Ama sakatlık oldu, oyuncu düşmüştür, oyuncu o anda yorgundur, tabii ki kalkmaz. Öndesin, bazı şeyleri burada kullanmanız gerekecek. Bunu her takım yapıyor. Bu anlamda hiçbir art niyetimiz yok. Bunu lütfen bilmiş olun" diye konuştu.

 

Bu haber toplam 739 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber