Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da mide bulandıran olay!
13 Şubat 2018 / 09:21
Adana'da mide bulandıran olay!
Adana’da sokak düğünü sırasında düğün sahibinin evinde 3 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etmek isteyen Sedat K.\'yı (20) bir davetli fark etti

Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi 1919 Sokak'ta iddiaya göre, komşusunun sokaktaki düğününe giden Sedat K., bir müddet müzik eşliğinde oynayanları izledikten sonra düğün evine girdi. Burada annesi tarafından bir odada uyutulan 3 yaşındaki kız çocuğunu gören Sedat K., iddiaya göre odaya girip, kendi üzerindekileri ve çocuğun kıyafetlerini çıkardı.

Bu sırada düğündeki davetlilerinden bir kişi, tuvaleti gitmek için eve girdiğinde, Sedat K.'yı üzeri çıplak halde küçük kızın yanında gördü. Evin önünden duran tuğlayı alıp, tekrar eve giren davetli, Sedat K.'ya saldırdı.

Evden gelen bağrışma sesini duyan diğer davetliler de Sedat K.'ya saldırıp, linç etmek istedi. Sedat K., çıplak halde evden kaçıp, sokakta koşmaya başladı. Vatandaşların ve polisin kovaladığı Sedat K., fazla uzaklaşamadan yakalandı. Küçük kız, ambulans ile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÇARŞAFA SARILI HALDE GETİRİLDİ

Gözaltına alınan Sedat K., sağlık kontrolüne çarşafa sarılı halde getirildi. Küçük kızın yakınları, Sedat K., sağlık kontrolü için getirildiği hastaneye gelerek, saldırmak istedi. Polis, Sedat K.'yı arka kapıdan çıkardı. Çevik kuvvet polislerinin yoğun güvenlik önlemi altında çelik yelek giydirilerek adliyeye getirilen Sedat K., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

POLİS MERKEZİNE YÜRÜMEK İSTEDİLER
 
Taciz mağduru küçük kızın hastanedeki tedavisi devam ederken, yakınları ve komşuları da durumu protesto etmek için bölgede bulunan polis merkezine yürümek istedi. Yürüyüş yasal olmadığı gerekçesiyle polis tarafından durdurulan yaklaşık 50 kişilik grup, Sedat K.'nın idam edilmesini istedi.
 
Bir süre Sedat K. aleyhinde slogan atan grup, daha sonra dağıldı. Küçük kızın tecavüze uğrayıp uğramadığı hastaneden gelecek rapor sonucunda kesinlik kazanacak.
 
Çocuğa cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanıp tek kişilik hücreye kapatılan Sedat Keser, başka bir ildeki cezaevine nakledildi.

HANGİ CEZAEVİ OLDUĞU AÇIKLANMIYOR

 Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'cinsel amaçlı çocuğu hürriyetinden yoksun kılma' suçlamasıyla tutuklanan Sedat Keser'in, Adana dışında gönderildiği cezaevi ise güvenlik gerekçesiyle açıklanmadı.
 
 
Bu haber toplam 1,625 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber