Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da CHP'ye 65 başvuru
10 Mayıs 2018 / 14:01
Adana'da CHP'ye 65 başvuru
CHP Adana İl Başkanvekili Şahin Yeter, milletvekilliği için Adana’dan 65 aday adayının başvuru yaptığını bildirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanvekili Şahin Yeter, 24 Haziran’da genel seçimlerde milletvekilliği için Adana’dan 65 aday adayının başvuru yaptığını bildirdi.


Yeter, yaptığı yazılı açıklamada, CHP’den milletvekili aday adaylığı başvuru süresinin pazartesi günü saat 17 itibariyle sona erdiğini hatırlattı. 

Başvurusu süresi içinde Adana’dan milletvekili aday adaylığı için 65 parti üyesinin başvuruda bulunduğunu aktaran Yeter, “Çağdaşlık, demokrasi, özgürlük, hak, hukuk ve adalet mücadelemize katkı vermek için başvuran tüm aday adaylarımıza başarı diliyorum” dedi. 

Aday adaylarının parti örgütleriyle birlikte bir bütünlük içinde 24 Haziran seçimleri için alanlarda aktif olarak çalışacağına inandığını dile getiren Yeter, “Bu mücadele ülkemiz için bir var oluş mücadelesidir. Gün bireysel kaygı değil, ülkemizin, cumhuriyetimizin, çocuklarımızın, yarınlarımızın geleceği için mücadele günüdür ve halkın iktidarı için artık tamam. El ele, omuz omuza bu mücadeleyi büyütüp kazanacağız” diye konuştu.
Bu haber toplam 794 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber