zengibar / 05 Ocak 2010 Salı 09:12
2. Haftasında Hasılat 1.018.000.000 Dolar
seni görüyorum... tek kelimeyle harika bir filmdi. çok güzeldi. izlerken kuşlarla uçmayı okadar çok istedimki! zaten gezegene hayran kaldım.. görseller çok güzeldi ayrıca navi kızı angelina julie ye benzettim iri iri gözlerle..:)
100 %
Beğendim
Beğenmedim
tabari / 05 Ocak 2010 Salı 01:19
ka-çır-ma-yın !
Film hakkında söylenecek çok şey var ama benim söyleceğim iki şey var :

1) Görsel olarak bugüne kadar izlediğim en etkileyici filmdi. 3D görüntü bu filme çok yakışmış.

2) Bu filmi sinemada 3D olarak izlemeyen çok şey kaybeder. Böyle bir görsel şölen kaç yılda bir gelir bilemiyorum. Hatta bir kez daha izlemeyi bile düşünüyorum. Gerçekten sizi bambaşka bir dünyaya götürüyor.

Ben de bu filmin tüm rekorları alt üst edeceğini düşünüyorum. Çünkü izleyenlerin hemen hemen hepsi tanıdıklarına öneriyor.

Tek kelimeyle, ka-çır-ma-yın !
100 %
Beğendim
Beğenmedim
brder / 04 Ocak 2010 Pazartesi 23:56
beğendim
son yıllarda izlediğim sayılı güzel filmlerden bir tanesiydi. 3D olması da farklı bir heyecan katmış tabi, tavsiye ederim.
100 %
Beğendim
Beğenmedim
scarlettj / 04 Ocak 2010 Pazartesi 23:46
scarlettj
AVATAR için söylenebilecek en doğru yorum rüya tadında bir film olduğudur..Aşk,kahramanlık,bilim vs. senaryoda her birine ustaca değinildiği göze çarpmakta..Çok dengeli bir senaryoya sahip olan filmde ele alınan hiç bir öğe diğerinin önüne geçmiyor.Filmde insan ırkının fethetme,sahip olma ve yok etme hırsının diğer ırklara ve doğaya nasıl zarar verdiğini de aşikar olarak hissediyoruz.

Fantastik filmleri oldum olası severim zaten.İnsanoğlunun beynini çalıştıran ve hayal kurmasını sağlayan birer araç oldukları için.Jake Sully tekerlekli sandalyeye mahkum bir gazi iken Avatar projesi sayesinde yeniden yürümeye başlaması; yürümek ne kelime kimsenin cesaret edemediği toruka binmesi...Toruk macto oluşuna kadar olan süreyi soluksuz izledim

En son teknoloji, en yüksek bütçeli vs.film olması kısmı beni çok fazla ilgilendirmiyor.Yiğidi öldür hakkını yeme.Muhteşem bir çalışma muhakkak izlenmesi gereken bir eser...
100 %
Beğendim
Beğenmedim