Osman Yüceli / 02 Ekim 2013 Çarşamba 18:19
Çok Etkilendim
Yazarı Tebrik ederim.Yazıdan çok etkilendim.
100 %
Beğendim
Beğenmedim
Ceyhanlı / 02 Ekim 2013 Çarşamba 08:05
Düşünen ve yazan insanlara saygılarımla...
\"Düşünebilmek ayrı bir artı insan için ve düşündüğünü söyleyebilmek ve yazabilmek. Yada yazarken sancılar duymak bir gün boyu... Uykusuz ve gözlerin uzaklarda, sanki sevgiliyi bekler gibi buğulu gözlerle yazmayı beklemek çok hoş bir şey. \"Düşünmek ve yazmak fiil'ni yerine getiren herkese saygılarımla
100 %
Beğendim
Beğenmedim
Ceyda Arslan / 01 Ekim 2013 Salı 20:56
Kaleminiz daim olsun...
'' Yazamadığım günlerde isyan bayrağı açmış bir nefer gibi solumaya başlıyorum'' Bütün yazarların en ortak karekterini bu cümleyle özetlemişsiniz.Kaleminiz daim,yazılarınız bereketli olsun.
100 %
Beğendim
Beğenmedim
Zehra KUŞ / 01 Ekim 2013 Salı 00:25
Yazmak bazen çok zor
Uykusuz ve gözlerin uzaklarda, sanki sevgiliyi bekler gibi buğulu gözlerle yazmayı beklemek çok hoş bir şey...
Tebrik ederim yazamamayı, duygu ve düşüncelerle kağıdın ortasında yapayalnız kalmayı,beklemeyi ve kavuşma umudunu çok güzel ifade etmişsiniz...
100 %
Beğendim
Beğenmedim
MURAT BAŞ/ORDU / 30 Eylül 2013 Pazartesi 23:29
GURUR DUYUYORUM
TC Murat Baş
Sevgili Adnan yazıyı kalem yazmaz, yürek yazar. Yürek enerjisini sızıdan alır... Sızlamayan yürek zaten yazı da yazamaz. Yüreği sızlayarak yazı yazan biri,ömrü boyunca isterse tek bir yazı yazmış olsun, onun değerini göstermesine vesile olur. Seni yürek sızılarınla beraber tanımış olmaktan gurur duyuyorum.
100 %
Beğendim
Beğenmedim
Gümeç Karamuk / 30 Eylül 2013 Pazartesi 23:15
teşekkürler
Sevgili Adnan, bu yazınız çok güzel metaforlar içeriyor. \"...o zamanlar kendimi nadasa bırakılmış topraklar gibi hissediyorum\" gibi, ne güzel bir buluş! Sizin gibi şairlik yeteneğim yok tabiâ, ama bilimsel bir yazı konusunda çok, ama çok zor yazan biriyim, çünkü içime tam olarak sinmeden noktayı koymaya yanaşmıyorum, ismim hırpalanmasın diye. Avrupa tarihine dair elektronik kolleksiyonlara rağmen mutlaka görülmesi gereken birincil kaynak malzemesi eksiksiz olmadığı için çok zor yazıyorum, ama şiir veya herhangi bir türde iç dünya hakkında yazmanın yanında bu ne ki? Bende o beceri olmasa da, Sizin bu yazınızda tarif ettiğiniz zor yazmanın, sadece aklın değil, duyguların devreye girdiği ve Sizin dediğiniz gibi, \"...akıl ve duygular kendi aralarında mücadeleye başladıkları anda...\" çok daha zor olduğunu, çok iyi anlıyorum. Zihninize sağlık sevgili Adnan..
100 %
Beğendim
Beğenmedim