Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
65 yaş ve üstü vatandaşlara sıcak yemek
23 Mart 2020 / 15:19
65 yaş ve üstü vatandaşlara sıcak yemek
65 yaş ve üstü vatandaşlara sıcak yemek Adana'da, Yüreğir Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşlara getirilen sokağa çıkma yasağının ardından sıcak yemek uygulaması başlattı.

Adana'da, Yüreğir Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşlara getirilen sokağa çıkma yasağının ardından sıcak yemek uygulaması başlattı.

Özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların mağdur olmaması için başlatılan 'sıcak yemek' dağıtımı belediyenin ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'in sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

 

 

 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Kocaispir, şunları kaydetti:

"Yaşadığımız bu sıkıntılı günlerde 65 yaş üstündeki büyüklerimize Yüreğir Belediyesi olarak her gün sıcak yemekler bizden diyoruz. Biz sizin için her türlü fedakArlığı yapmaya hazırız. Siz evde oturmanın tadını çıkarın."

Yüreğir Belediyesi Aşevinde günlük hazırlanan sıcak yemek uygulamasından faydalanmak isteyen vatandaşlar Yüreğir Kaymakamlığı'na telefon ile başvurabilecek.Kaynak: İHA

 

 
 
Bu haber toplam 293 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber