Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
22'nci Kez Estetik Ameliyatı Oldu
17 Mayıs 2019 / 12:19
22'nci Kez Estetik Ameliyatı Oldu
2 yıl önce sahte doktora yaptırdığı dudak dolgusu nedeniyle yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen güzellik merkezi işletmecisi Güllü Köse (34), kalça, göğüs, bacak, ince bel estetiklerinin ardından bu defa kalıcı makyajını lazerle sildirirken kaş der

2 yıl önce sahte doktora yaptırdığı dudak dolgusu nedeniyle yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen güzellik merkezi işletmecisi Güllü Köse (34), kalça, göğüs, bacak, ince bel estetiklerinin ardından bu defa kalıcı makyajını lazerle sildirirken kaş derisinin yanması nedeniyle 22'nci kez estetik ameliyatı oldu. Kaş estetiğiyle aynı anda yanaklarını da incelten Köse, "İnsanlara bu konuda ilham olmayı seviyorum" dedi.

Seyhan ilçesinde 2 yıl önce sahte doktor S.G.'ye yaptırdığı dudak dolgusu nedeniyle, aralarında hemşire Merve Keleş'in de bulunduğu 3 kişiyle birlikte sağlık sorunları yaşayan 2 çocuk annesi Güllü Köse'nin bu kez kalıcı makyajını lazerle sildirme işlemi sonucu kaş derisi yandı. Geçtiğimiz aylarda kalça, göğüs, bacak, ince bel operasyonları geçiren Güllü Köse, kaş estetiği için bıçak altına yattı.

 

İNSANLARA İLHAM OLMAYI SEVİYORUM

Samsun'daki özel bir klinikte ameliyat olan Köse, kaş estetiğiyle aynı anda bişektomi (yanak inceltme) estetiği de yaptırdı. 20'li yaşlarının başında doğum yaptıktan sonra 105 kiloya kadar çıkınca diyet yaparak 6 ayda tam 46 kilo veren Güllü Köse, son 10 yılına 22 estetik operasyon sığdırdı. Ameliyat öncesi ve sonrasında sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla takipçilerini de bilgilendirmeyi ihmal etmeyen Köse şunları söyledi:

"Hiç 22'nci ameliyatım değilmiş gibi heyecanlıyım. Ameliyatın ardından çok enerjiğim ama kaşlarım nedeniyle yüzümde ödem var. Bana sürekli özel mesaj atanlar oluyor. 'Sen millete özeniyormuşsun' diyenler oluyor. Genelde hemcinslerim söylüyor. Benim özendiğim insanlar genelde Türkiye'de yaşamıyor. Özenmek de özenilmek de kötü bir şey değil, çok güzel bir şey. Ama Adana'da gösterebilir misiniz birine özenmişim, ona göre giyinmişim, zayıflamışım, estetik yaptırmışım? Bunun örneği yoktur. Ben genelde insanlara bu konuda ilham olmayı seviyorum." - Adana

 
Kaynak: DHA
Bu haber toplam 1,607 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber